0.8 C
Bucharest
Saturday, 9 December 2023
HomeSportVIDEO Elena Udrea: Nu candidez la Primăria Capitalei, decizia este luată de...

VIDEO Elena Udrea: Nu candidez la Primăria Capitalei, decizia este luată de mult

Preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, a declarat, vineri, la emisiunea „La taifas cu Ion Cristoiu”, difuzată de B1 TV, că nu intenţionează să candideze la Primăria Capitalei, însă un candidat din partea PDL va fi anunţat în curând.

„Nu candidez la Primăria Capitalei, decizia este luată de mult, am luat-o de foarte mult timp şi am şi anunţat-o, dar vom ieşi foarte curând cu candidatul nostru la Primăria Capitalei”, a declarat Elena Udrea.

Întrebată dacă PDL va anunţa un „candidat-surpriză” pentru Primăria Capitalei, Elena Udrea a declarat: „Acum surpriză, ştiţi cum e, candidat-surpriză a fost doar premierul Ungureanu, în rest candidaţii-supriză la noi sunt dintre cei pe care îi avem”.

Întrebată dacă decizia de a-l desemna pe Cristian Petrescu în funcţia de Ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului a fost a ei, Elena Udrea a declarat:

„Sigur că da. Asa a fost conceptul, se retrag miniştrii vechi din Guvern şi în locul lor vin oameni care să aibă suportul celor vechi şi să fie sprijiniţi de cei vechi să ducă proiectele mai departe şi să aibă o activitate de succes pentru că timpul este scurt”, a declarat Elena Udrea.

Cele mai citite

“În cinci ani, putem să exportăm carne de porc”

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, vrea să revigoreze zootehnia românească, astfel încât în câțiva ani România să ajungă să exporte din nou carne de...

Abatoarele din Germania caută cu disperare muncitori români de sărbători. Cât este leafa

Odată cu apropierea sărbătorilor de iarnă, când toată lumea se așteaptă la vânzări generoase, este nevoie și de mai multă forță de muncă,...
00:00:27

Ministrul de externe turc: SUA sunt „singure” în vetoul de încetare a focului în Gaza

Ministrul turc de externe Hakan Fidan a declarat vineri (8 decembrie) că reprezentanții Ligii Arabe și ai Organizației Cooperării Islamice i-au spus secretarului de...
Ultima oră
Pe aceeași temă