24.6 C
București
marți, 21 mai 2024
AcasăSportVIDEO Elena Udrea: Nu candidez la Primăria Capitalei, decizia este luată de...

VIDEO Elena Udrea: Nu candidez la Primăria Capitalei, decizia este luată de mult

Preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, a declarat, vineri, la emisiunea „La taifas cu Ion Cristoiu”, difuzată de B1 TV, că nu intenţionează să candideze la Primăria Capitalei, însă un candidat din partea PDL va fi anunţat în curând.

„Nu candidez la Primăria Capitalei, decizia este luată de mult, am luat-o de foarte mult timp şi am şi anunţat-o, dar vom ieşi foarte curând cu candidatul nostru la Primăria Capitalei”, a declarat Elena Udrea.

Întrebată dacă PDL va anunţa un „candidat-surpriză” pentru Primăria Capitalei, Elena Udrea a declarat: „Acum surpriză, ştiţi cum e, candidat-surpriză a fost doar premierul Ungureanu, în rest candidaţii-supriză la noi sunt dintre cei pe care îi avem”.

Întrebată dacă decizia de a-l desemna pe Cristian Petrescu în funcţia de Ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului a fost a ei, Elena Udrea a declarat:

„Sigur că da. Asa a fost conceptul, se retrag miniştrii vechi din Guvern şi în locul lor vin oameni care să aibă suportul celor vechi şi să fie sprijiniţi de cei vechi să ducă proiectele mai departe şi să aibă o activitate de succes pentru că timpul este scurt”, a declarat Elena Udrea.

Cele mai citite

Franța, deschisă ca EAU să investească în industriile sale de energie nucleară și de inteligență artificială

Franța este deschisă ca Emiratele Arabe Unite să investească în industriile sale de energie nucleară și de inteligență artificială, a declarat marți ministrul său...

Zelenski critică lentoarea deciziilor aliaților occidentali privind ajutorul pentru Ucraina

Aliaților occidentali le ia prea mult timp pentru a lua decizii cheie privind sprijinul militar pentru Ucraina, a declarat președintele Volodimir Zelenski într-un interviu...

Poliția ungară l-a arestat pe căpitanul unei nave implicată într-o coliziune pe Dunăre

Poliţia ungară a anunţat luni că l-a arestat pe căpitanul unei nave de croazieră sub pavilion elveţian implicată într-o coliziune pe Dunăre cu o...
Ultima oră
Pe aceeași temă