27.6 C
București
miercuri, 19 iunie 2024
AcasăInternaționalTurbulențe puternice pe un zbor Singapore Airlines. Un pasager a murit

Turbulențe puternice pe un zbor Singapore Airlines. Un pasager a murit

Un pasager a murit și 30 de persoane au fost rănite după ce un pe zbor al Singapore Airlines au fost turbulențe puternice, aruncând pasagerii și echipajul în jurul cabinei și forțând avionul să aterizeze la Bangkok, au declarat oficialii și compania aeriană, scrie Reuters.

Zborul care venea de la Londra și se îndrepta spre Singapore a suferit turbulențe puternice în timp ce personalul de cabină servea micul dejun, ceea ce i-a determinat pe piloți să solicite o aterizare de urgență, a declarat directorul general al aeroportului Suvarnabhumi din Bangkok, Kittipong Kittikachorn, într-o conferință de presă.

Fotografiile din interiorul avionului arătau tăieturi mari în panourile de deasupra cabinei, măști de gaze și panouri atârnând de tavan și bagaje de mână împrăștiate. Un pasager a declarat că persoane s-au izbit de luminile de deasupra scaunelor și au perforat panourile.

Un britanic în vârstă de 73 de ani a murit în timpul incidentului, probabil din cauza unui atac de cord, a precizat Kittikachorn. Șapte persoane au fost rănite grav, unele cu răni la cap. El a adăugat că oamenii erau calmi în timp ce erau evacuați din avion.

Optsprezece persoane au fost internate la spital și 12 sunt tratate în spitale, a precizat Singapore Airlines. Transportatorul a trimis o echipă de 50 de persoane pentru a ajuta la îngrijirea răniților la spital, a adăugat Kittikachorn.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Macron se justifică: Dizolvarea Adunării Naționale a fost “cea mai grea, cea mai gravă, dar cea mai responsabilă”

Decizia de a dizolva Adunarea Naţională a fost "cea mai grea, cea mai gravă, dar cea mai responsabilă", le-a declarat marţi preşedintele Emmanuel Macron...

Strategii pentru creșterea eficienței energetice prin panouri fotovoltaice pe timp de iarnă

Într-un mod surprinzător, poate pentru mulți dintre noi, panourile fotovoltaice nu sunt doar un instrument eficient de colectare a energiei în zilele însorite de...

Cetățenii din Italia ai Republicii Moldova sunt invitați să deschidă afaceri italiene acasă

Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu, i-a invitat pe cetățenii din Italia ai Republicii Moldova să se întoarcă acasă pentru a deschide afaceri în...
Ultima oră
Pe aceeași temă