22.1 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSportFotbalRemiză spectaculoasă între Bologna și Juventus! „Bătrâna Doamna” a revenit de la...

Remiză spectaculoasă între Bologna și Juventus! „Bătrâna Doamna” a revenit de la 0-3

Bologna şi Juventus Torino au oferit cel mai spectaculos meci al etapei a 37-a din Serie A, după ce au remizat, scor 3-3. Bologna a condus cu 3-0, dar „Bătrâna Doamnă” a avut un comeback fantastic pe final și a egalat.

Echipa antrenată de Tiago Motta a început perfect meciul de pe Stadio „Renato Dall’Ara”, iar în minutul 11 conducea cu 2-0, după golurile lui Riccardo Calafiori (2) și Santi Castro (11). Bologna a făcut 3-0 în debutul reprizei scunde, prin același Riccardo Calafiori (53).

Condusă pe bancă de interimarul Paolo Montero, „Bătrâna Doamnă” a revenit extraordinar și a marcat de trei ori în ultimul sfert de oră, prin Federico Chiesa (76), Arkadiusz Milik (83) şi Kenan Yildiz (84).

După această remiză, ambele echipe rămân la egalitate de puncte (68). Bologna e pe poziția a treia, în timp ce Juventus este pe patru. Cele două formații vor evolua în sezonul următor al Ligii Campionilor.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Cele mai citite

Pariez pe Ostaș!

Dacă lipsește ceva României actuale este instituția anticipării. Hazardul ne guvernează. Mișcările în cercurile politice sunt predictibile, dar nu proiective. Sigur că nu deplângem...
Ultima oră
Pe aceeași temă