31.4 C
București
luni, 17 iunie 2024
AcasăSocialEvenimentBucurești: Prins de jandarmi cu peste 400 de punguțe de heroină

București: Prins de jandarmi cu peste 400 de punguțe de heroină

La data de 19.05.2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) – Structura Centrală au dispus reținerea unui inculpat recidivist, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic intern de droguri de mare risc. Măsura a fost luată după ce acesta a fost prins în flagrant în municipiul București, de către un echipaj de jandarmi, în timp ce deținea asupra sa pentru comercializare cantitatea de aproximativ 33 grame heroină, un drog de mare risc. Heroina era porționată și ambalată în 456 de punguțe.

Comunicatul DIICOT

La data de 19.05.2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au dispus reținerea unui inculpat (recidivist), cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic intern de droguri de mare risc.

Măsura a fost luată după ce acesta a fost prins în flagrant în municipiul București, de către un echipaj de jandarmi,  în timp ce deținea asupra sa pentru comercializare cantitatea de aproximativ 33 grame heroină (drog de mare risc), porționată și ambalată în 456 de punguțe.

În ziua de 20.05.2024, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile. 

Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, cu sprijinul jandarmilor din cadrul Direcției Generale de Jandarmerie a Municipiului București.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Aurelian Pavelescu (PNȚCD), candidat la Președinția României: Dreptul european este aplicabil doar dacă nu încalcă norma constituțională

Aurelian Pavelescu, președintele PNȚCD și candidat la Președinția României, consideră că dreptul european este aplicabil în România doar dacă nu contravine Constituției României. Acest punct...

Cum se modifică Legea achizițiilor publice

Ministerul Transporturilor și Infrastructurii a pus în dezbatere publică un proiect de Ordonanță de urgență care va modifica Legea achizițiilor publice, informează o știre...

Zelenski spune că va începe negocieri de pace cu Rusia imediat ce Rusia se retrage din teritoriile ucrainene

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a declarat că este dispus să înceapă negocieri de pace cu Rusia imediat ce Rusia se retrage din teritoriile ucrainene. După...
Ultima oră
Pe aceeași temă