29.7 C
București
duminică, 2 iunie 2024
AcasăSpecialMașini furate din Timiș, găsite de poliție în Caraș-Severin

Mașini furate din Timiș, găsite de poliție în Caraș-Severin

Poliţiştii din Timiș și Caraş Severin au depistat un bărbat bănuit că a furat mai multe autoturisme, de pe raza judeţului Timiş. Șase autoturisme au fost recuperate de polițiști și înapoiate proprietarilor de drept.

”La data de 31 mai, poliţiştii din cadrul I.P.J. Timiș şi I.P.J. Caraş Severin au depistat un bărbat, în vârstă de 25 de ani, din localitatea Copăcele, bănuit de furtul mai multor autoturisme de pe raza judeţului Timiş.

Cel în cauză a fost depistat de poliţişti pe raza localităţii Zorile, din judeţul Caraş Severin, în timp ce conducea un autoturism pe care l-ar fi sustras în noaptea de 30 spre 31mai a.c., de pe raza localităţii Belinţ, judeţul Timiş”, arată IGPR într-un comunicat de presă.

În urma extinderii cercetărilor au rezultat indicii că bărbatul, în perioada 15 decembrie 2013 – 30 mai a.c., ar fi sustras alte şase autoturisme de pe raza municipiului Lugoj şi comunelor arondate.

Până în prezent, poliţiştii au identificat și restituit proprietarilor de drept şase din cele şapte autoturisme sustrase de cel în cauză.

 

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Arestul I.P.J. Timiş pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bărbatului şi recuperării întregului prejudiciu cauzat.

Cele mai citite

România, start perfect la Campionatul European de minifotbal

Naționala României s-a impus cu scorul de 9-0 în fața Turciei, în primul meci de la Campionatul European de minifotbal - EMF EURO 2024...

Vulnerabilitate? Adjunctul directorului SRI a fost trecut în rezervă, astfel că SRI are vacant și postul de director și un post de director adjunct

Președintele Klaus Iohannis l-a trecut în rezervă pe unul dintre directorii adjuncți ai SRI, ceea ce face ca, în SRI, să fie vacante simultan...

Primăria Sectorului 6 construiește un spital de 145 de milioane de euro

Primăria Sectorului 6 al Capitalei a semnat un acord de împrumut pe baza căruia va construi un spital de 145,8 milioane de euro. Acordul semnat...
Ultima oră
Pe aceeași temă