34 C
București
joi, 18 iulie 2024
AcasăSocialEvenimentVIDEO. Pompierii se luptă de peste 15 ore cu un incendiu din...

VIDEO. Pompierii se luptă de peste 15 ore cu un incendiu din localitatea Sălcioara

Echipajele de pompieri din Vaslui sunt angrenate într-o operațiune de lichidare a unui incendiu izbucnit în noaptea de sâmbătă spre duminică la o hală cu furaje și o moară aparținând unei societăți comerciale cu profil avicol din localitatea Sălcioara, comuna Banca. Incendiul a generat o intervenție prelungită, care a depășit deja 15 ore de la momentul izbucnirii.

Focul a izbucnit în cursul nopții, provocând pagube semnificative și solicitând intervenția rapidă și coordonată a echipajelor de pompieri. Incendiul la o hală cu furaje și moară, componente esențiale ale activității comerciale, a generat preocupare și mobilizare din partea autorităților locale și regionale.

„Până la final trebuie depus încă foarte mult efort din partea pompierilor militari. Acum se lucrează pentru lichidarea incendiului în interiorul buncărelor, precum şi pentru degajarea furajelor arse ori degradate. Intervenţia este una de lungă durată, astfel că, deocamdată, este inoportun să aducem în discuţie cauza probabilă de izbucnire a incendiului ori un bilanţ final”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, Marius Stanciu.

Potrivit ISU, începând cu ora 04:00, incendiul a fost localizat. Pompierii au anunţat în cursul dimineţii că au ars aproximativ 1.600 tone de cereale pentru furaje păsări, furaje aflate în şaisprezece tancuri din interiorul morii. Nu au fost înregistrate persoane rănite sau intoxicate, scrie Agerpres.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă