29.5 C
București
miercuri, 24 iulie 2024
AcasăSportFotbalRomânia, start perfect la Campionatul European de minifotbal

România, start perfect la Campionatul European de minifotbal

Naționala României s-a impus cu scorul de 9-0 în fața Turciei, în primul meci de la Campionatul European de minifotbal – EMF EURO 2024 din Bosnia.

La Sarajevo, România, campioana mondială en titre, s-a impus clar prin golurile marcate de Mircea Ungur (4), Cătălin Tineiu (9, 25), Vlad Mocanu (24), Iulian Sîplăcan (26), Raul Dumitrovici (30, 45), Alexandru Nechita (49) şi Vasile Pop (50). În celălalt meci al grupei, Ungaria a trecut de Polonia cu scorul de 3-1.

România, sextuplă campioană europeană, joacă al doilea său meci în Grupa D, duminică, de la ora 21:45, contra Poloniei.

La ediţia precedentă a Campionatului European, în 2022, România a fost învinsă în finală de Azerbaidjan.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă