23.5 C
București
duminică, 21 iulie 2024
AcasăSportFotbalJose Mourinho a aterizat la Istanbul! „The Special One” o va antrena...

Jose Mourinho a aterizat la Istanbul! „The Special One” o va antrena pe Fenerbahce

Antrenorul portughez Jose Mourinho a aterizat la Istanbul și va semna un contract cu Fenerbahce, formație care a pierdut titlul de campioană în fața celor de la Galatasaray. „The Special One” va avea la dispoziție un buget de transferuri de 100 de milioane de euro.

„Bună seara fanilor Fenerbahce, ne întâlnim duminică la Kadikoy (cartierul Istanbul din partea asiatică în care se află clubul) ca să începem călătoria împreună”, a spus antrenorul în vârsta de 61 de ani pe rețeaua X (fostul Twitter), într-un videoclip difuzat şi pe site-ul oficial al clubului.

Aducerea lui Mourinho pe banca tehnică a fost anunțată deja în urmă cu două săptămâni şi de Aziz Yildirim, candidat la preşedinţia lui Fenerbahce, care i-ar fi oferit antrenorului portughez Jose Mourinho un contract din sezonul viitor.

Aspirantul la fotoliul prezidenţial menţiona că s-a întâlnit deja cu antrenorul portughez, dar nu au discutat termenii economici ai unui eventual acord. Yildirim i-ar fi promis fostului antrenor al echipelor Real Madrid, Chelsea sau AS Roma un buget de 100 de milioane de euro pentru a forma o echipă competitivă.

Cea mai titrată echipă din istoria fotbalului turc, cu 28 de titluri naționale, Fenerbahce s-a clasat pe locul secund în Superliga Turciei. Formația din Istanbul nu a mai cucerit campionatul de un deceniu.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă