24.6 C
București
marți, 21 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuTori Spelling, apel DISPERAT. Ce i s-a întâmplat actriţei

Tori Spelling, apel DISPERAT. Ce i s-a întâmplat actriţei

Actriţa americană Tori Spelling a anunţat, marţi, pe Internet, că şi-a pierdut câinele şi că oferă o recompensă pentru persoana care îi găseşte, informează contactmusic.com.

„Vă rog, ajutaţi-mă! Câinele familiei mele, Mitzi, a dispărut în 15 septembrie, din Calabasas (oraş din California – n.r.). Are zgardă, dar informaţiile sunt incorecte. Are nevoie de tratament, este bolnav”, a scris Spelling pe Instagram.

Citește și: Actriţa Tori Spelling dă în judecată un lanţ de restaurante. Care este motivul

De asemenea, actriţa a descris câinele în amănunt şi a promis că cel care îl va găsi va fi recompensat, dar fără să precizeze cum.

„Vă rog să nu puneţi întrebări. Vă rog să mi-l aduceţi. Ofer recompensă. Este din rasa terrier, are 2.7 kg, părul lung, alb, cu pete maro pe faţă. Este prietenos, latră, dar nu muşcă”, a scris artista, care le-a cerut fanilor să îi trimită un e-mail la o adresă creată special pentru această ocazie.

Totodată, Tori Spelling şi soţul ei au pus postere cu imaginea câinelui în mai multe locuri din oraşul californian Calabasas.

Tori Spelling, în vârstă de 42 de ani, este căsătorită din anul 2006 cu actorul Dean McDermott, în vârstă de 48 de ani. Actorii au împreună doi fii şi două fiice.

 

 

Cele mai citite

Dan Negru: “Schimbările şi noutăţile au distrus piaţa de televiziune de la noi”

Dan Negru, renumitul realizator TV, a dat startul noului sezon al emisiunii "Jocul cuvintelor" pe Kanal D, aducând în atenția publicului o serie de...

Zelenski critică lentoarea deciziilor aliaților occidentali privind ajutorul pentru Ucraina

Aliaților occidentali le ia prea mult timp pentru a lua decizii cheie privind sprijinul militar pentru Ucraina, a declarat președintele Volodimir Zelenski într-un interviu...

Defecțiune la metrou, ce afectează intervalul de timp la care sosesc trenurile

Circulaţia trenurilor de metrou pe Magistrala 2 Berceni - Tudor Arghezi se desfăşoară momentan la un interval de 6 minute, din cauza unor defecţiuni...
Ultima oră
Pe aceeași temă