25.3 C
București
joi, 20 iunie 2024
AcasăEconomieEconomie internăDefecțiune la metrou, ce afectează intervalul de timp la care sosesc trenurile

Defecțiune la metrou, ce afectează intervalul de timp la care sosesc trenurile

Circulaţia trenurilor de metrou pe Magistrala 2 Berceni – Tudor Arghezi se desfăşoară momentan la un interval de 6 minute, din cauza unor defecţiuni apărute în sistemul de automatizare a traficului, informează Metrorex.

“Metrorex anunţă că circulaţia trenurilor de metrou pe Magistrala 2 se desfăşoară momentan la un interval de 6 minute. Echipele noastre tehnice intervin pentru remedierea unor defecţiuni apărute la sistemul de automatizare a traficului. Vă prezentăm scuze pentru inconvenientul creat şi vă asigurăm că depunem eforturi pentru a reveni la intervalul normal de circulaţie de 4 minute, specific pentru orele de vârf”, spun reprezentaţii companiei. 

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

După ce a rămas fără sprijin, Klaus Iohannis, așteptat să anunțe dacă iese oficial din cursa pentru șefia NATO

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că va prezenta joi, în cadrul CSAT, poziţia sa privind candidatura la şefia NATO şi apoi va anunţa şi...

Nicolae Stanciu a reușit să-i “fure” lui Cristiano Ronaldo un record. Cum a intrat în istorie căpitanul “Tricolorilor”

Nu doar că am scris istorie după victoria clară împotriva Ucrainei, scor 3-0, dar marcatorul primului gol spectaculos, Nicolae Stanciu, a reușit să-i "fure"...

Final tragic pentru o tânără de 35 de ani din Galați care a căzut în gol de la etajul 9

O tânără în vârstă de 35 de ani şi-a pierdut viaţa după ce a căzut în gol de la etajul 9, în această...
Ultima oră
Pe aceeași temă