21.9 C
București
sâmbătă, 22 iunie 2024
AcasăLifestyleDan Negru: "Schimbările şi noutăţile au distrus piaţa de televiziune de la...

Dan Negru: “Schimbările şi noutăţile au distrus piaţa de televiziune de la noi”

Dan Negru, renumitul realizator TV, a dat startul noului sezon al emisiunii “Jocul cuvintelor” pe Kanal D, aducând în atenția publicului o serie de comentarii despre starea actuală a televiziunii din România. Negru a fost foarte critic față de schimbările care au afectat negativ peisajul media, afirmând că modificările constante și lipsa de continuitate au dus la o scădere a calității programelor televizate.

Înainte de a intra în declarațiile despre noul sezon, merită menționat un promo inedit făcut de Dan Negru pentru emisiune. Acesta a inclus o apariție surpriză a lui Florin Piersic, unul dintre cei mai iubiți actori români, care a răspuns la apelul promoțional chiar din spital, unde se află pentru recuperare. Piersic, cunoscut pentru energia și carisma sa, a transmis un mesaj plin de optimism și a încurajat telespectatorii să urmărească emisiunea.

„Te-am sunat să te întreb când începe Jocul cuvintelor, pentru că sunt întrebat de o mulţime de oameni. Eu de aia te-am sunat”, spune Florin Piersic într-un dialog telefonic cu Dan Negru. “Eşti cel mai – din şase litere – om pe care ţara asta l-a avut vreodată”, îi răspunde Negru. “Fii atent” – continuă realizatorul – “F, R, U, M, O, S”, scrie paginademedia.

“Schimbările şi noutăţile au distrus piaţa de televiziune de la noi”

„Schimbările şi noutăţile au distrus piaţa de televiziune de la noi. Lumea civilizată a televiziunii are formate care funcţionează de 40 de ani, neschimbate (…). Eu cred că e vremea să devenim o piaţă matură, aşezată de TV şi să nu schimbăm ceva ce merge. Jocul Cuvintelor e un hit încă de la debut, aşa că nu vrem să stricăm ceva ce funcţionează atât de bine”, a mai spus Negru.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă