15.5 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuCateva piese vestimentare obligatorii in aceasta iarna

Cateva piese vestimentare obligatorii in aceasta iarna

Desi ne indreptam cu pasi repezi spre mult-asteptata primavara, anotimpul rece isi exercita inca drepturile si este dificil, uneori chiar foarte greu, sa ne pastram feminitatea si eleganta vestimentara. Cu toate acestea, gama din care putem alege este extrem de variata, pentru toate gusturile. Moderne si usor de asortat, propunerile marilor designeri sunt irezistibile!

Pantaloni verzi de catifea

Pantalonii verzi din catifea reiata propusi de Juicy Couture sunt nu numai comozi si practici, dar ne confera si un aspect interesant si trendy. Ii putem asorta foarte usor cu o jacheta din piele si o sapca barbateasca, foarte moderna in acest sezon.

Cizme din piele

Unul dintre avantajele cizmelor din piele, indiferent de culoarea lor, este ca nu-si pierd calitatea odata cu trecerea timpului. Ele sunt usor de asortat si se potrivesc foarte bine cu o pereche de blugi stramti sau cu o fusta lunga, in stil “vintage”.

Blugii nu se demodeaza niciodata

Orice s-ar spune, o femeie nu are niciodata indeajuns de multi blugi. Trebuie neaparat sa ne imbogatim toaleta cu o pereche de jeansi din colectia de iarna True Religion, care se poate asorta cu orice alt accesoriu.

Fusta plisata

Revenita in forta in tendinte, dupa ce o vreme s-a aflat, mai mult sau mai putin, intr-un “con de umbra”, fusta plisata este un accesoriu esential pentru a fi cat mai feminina si atractiva. O putem purta aproape la orice ocazie, iar in aceasta iarna, nuanta indigo este foarte moderna. Se va asocia foarte bine in compania unor cizme inalte din piele.

Pentru petrecerile mult-dorite si asteptate…

Eleganta, moderna si confortabila, o rochie mai putin conventionala, cu guler si fara maneci, ne ofera posibilitatea de a “ascunde” ceea ce nu dorim sa se vada si ne imbraca in distinctie. O putem purta cu o pereche de ghete scurte si, ca accesoriu, vom purta un colier extravagant, iar optional, ne-am putea permite o bluza de matase pe deasupra, evident, descheiata.

Cele mai citite

Premierul spaniol Pedro Sanchez ia o pauză de la îndatoririle publice: „ Am nevoie să mă opresc şi să mă gândesc”

„ Am nevoie să mă opresc şi să mă gândesc”, a spus Sanchez într-o scrisoare împărtăşită pe contul său de pe platforma X. „Am...

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...

VIDEO REZUMAT. Emoții pentru moldoveni. Lupta la retrogradare, din ce în ce mai “tăioasă”

Într-o confruntare tensionată din cadrul etapei cu numărul șase din play-out-ul Superligii Românești, echipa Universitatea Cluj a reușit să obțină o victorie prețioasă cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă