Halep va participa şi în proba de dublu la Rogers Cup

Simona Halep va participa şi în proba de dublu la Rogers Cup, unde va face pereche cu Leylah Fernandez, jucătoare canadiană în vârstă de 16 ani.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 05.08.2019 - 10:07

Halep şi Fernandez, beneficiare ale unui wild card, vor evolua în primul tur contra perechii Nicole Melichar/Kveta Peschke (SUA/Cehia), cap de serie 7.

La dublu la Rogers Cup evoluează şi Raluca Olaru, care va face pereche cu Zhaoxuan Yang (China). Cele două vor juca în primul tur cu perechea formată din Sofia Kenin şi Anastasija Sevastova (SUA/Letonia).

La simplu, Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 4, deţinătoarea trofeului, este direct acceptată în turul al doilea al turneului Rogers Cup de la Toronto, fază în care va evolua, miercuri, cu Kristina Mladenovic din Franţa, locul 49 WTA, beneficiară a unui wild card, sau cu americanca Jennifer Brady,  locul 76 mondial. 

Rogers Cup se dispută un an la Montreal şi următorul la Toronto. Simona Halep a câştigat de două ori competiţia de categorie Premier 5, de ficare dată la Montreal, în 2016 şi 2018. Anul trecut, ea a învins-o în finală pe Sloane Stephens, cu scorul de 7-6 (6), 3-6, 6-4, iar în 2016 pe Madison Keys, cu scorul de 7-6 (2), 6-3.

La Toronto, jucătoarea română a ajuns în finală, în 2015, când s-a retras de pe teren în meciul cu elveţianca Belinda Bencic, la scorul de 7-6 (5), 6-7 (4), 3-0, în favoarea adersarei.

Comentarii