10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSportHalep va participa şi în proba de dublu la Rogers Cup

Halep va participa şi în proba de dublu la Rogers Cup

Halep şi Fernandez, beneficiare ale unui wild card, vor evolua în primul tur contra perechii Nicole Melichar/Kveta Peschke (SUA/Cehia), cap de serie 7.

La dublu la Rogers Cup evoluează şi Raluca Olaru, care va face pereche cu Zhaoxuan Yang (China). Cele două vor juca în primul tur cu perechea formată din Sofia Kenin şi Anastasija Sevastova (SUA/Letonia).

La simplu, Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 4, deţinătoarea trofeului, este direct acceptată în turul al doilea al turneului Rogers Cup de la Toronto, fază în care va evolua, miercuri, cu Kristina Mladenovic din Franţa, locul 49 WTA, beneficiară a unui wild card, sau cu americanca Jennifer Brady,  locul 76 mondial. 

Rogers Cup se dispută un an la Montreal şi următorul la Toronto. Simona Halep a câştigat de două ori competiţia de categorie Premier 5, de ficare dată la Montreal, în 2016 şi 2018. Anul trecut, ea a învins-o în finală pe Sloane Stephens, cu scorul de 7-6 (6), 3-6, 6-4, iar în 2016 pe Madison Keys, cu scorul de 7-6 (2), 6-3.

La Toronto, jucătoarea română a ajuns în finală, în 2015, când s-a retras de pe teren în meciul cu elveţianca Belinda Bencic, la scorul de 7-6 (5), 6-7 (4), 3-0, în favoarea adersarei.

Cele mai citite
00:04:58

În fața înaintării Rusiei, soldații ucraineni sapă pe frontul de est

Aproape de orașul estic Avdiivka, capturat recent de Rusia după o luptă aprigă de luni de zile, un regiment de sapatori ucraineni se apucă...

Nicușor Dan va câștiga un nou mandat la Primăria Capitalei, estimează Ludovic Orban

"Nicușor Dan va câștiga un nou mandat la Primăria Capitalei", estimează deputatul Ludovic Orban, după ce Cătălin Cîrstoiu s-a retras din competiția pentru funcția...

Avantajele unui pat boxspring

Patul este, fără îndoială, una dintre cele mai importante piese de mobilier. În primul rând, asigură confortul locatarilor și contribuie la îmbunătățirea designului dormitorului....
Ultima oră
Pe aceeași temă