17.2 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăPoliticăNicușor Dan va câștiga un nou mandat la Primăria Capitalei, estimează Ludovic...

Nicușor Dan va câștiga un nou mandat la Primăria Capitalei, estimează Ludovic Orban

“Nicușor Dan va câștiga un nou mandat la Primăria Capitalei”, estimează deputatul Ludovic Orban, după ce Cătălin Cîrstoiu s-a retras din competiția pentru funcția de primar general.

Ludovic Orban, fost președinte PNL, este acum liderul partidului Forța Dreptei – una dintre formațiunile care susține candidatura lui Nicușor Dan.

În vederea alegerilor locale din 9 iunie 2024, Nicușor Dan se declară “candidat independent” dar este susținut de alianța Dreapta Unită (USR – PMP – Forța Dreptei) și de REPER.

“Cu un ochi râd, cu unul plâng. Râd, pentru că nu mă pot abține când îi văd cât de caraghioși, cât de penibili sunt. Plâng cu un ochi pentru că mă gândesc că biata țară este pe mâna lor și este în pericol să mai rămână încă 4 ani sub acest stigmat al prostiei și hoției. Se vede totuși și o veste bună în acest spectacol grotesc al comasaților: Nicușor Dan va câștiga un nou mandat la Primăria Capitalei. Victorie care poate să însemne începutul sfârșitului pentru struțocămilă”, comentează Ludovic Orban într-un mesaj postat pe facebook.

Orban a postat acest mesaj în dimineața de 23 aprilie 2024. În seara anterioară, 22 aprilie, după o ședință de 12 ore a liderilor PSD și PNL, Cătălin Cîrstoiu a acceptat să se retragă din poziția de candidat al alianței PSD – PNL pentru funcția de primar general al Capitalei.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Militarii rezerviști vor să protesteze în Capitală

Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate vrea să organizeze un miting de protest în Capitală, în data de 7 iunie anul curent. Vă prezentăm solicitarea transmisă de...

România, țara cu cea mai mare inflație din Uniunea Europeană pentru a patra lună consecutiv

Rata anuală a inflaţiei în Uniunea Europeană a rămas stabilă, la 2,6%, în luna aprilie, însă România este, pentru a patra lună la rând,...

OFICIAL. Massimiliano Allegri a fost demis de Juventus

Clubul de fotbal Juventus Torino a anunțat vineri, 17 mai 2024, demiterea antrenorului Massimiliano Allegri. Anunțul vine la doar două zile după ce echipa a...
Ultima oră
Pe aceeași temă