14.8 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăInternaționalIncident tragic la un Zoo din Kansas: o femelă de struț a...

Incident tragic la un Zoo din Kansas: o femelă de struț a murit după ce a înghițit cheile furate de la un angajat

Karen, o femelă de struț de 5 ani de la Grădina Zoologică Topeka din Kansas, a murit după ce a scăpat din țarcul ei, a furat cheile unui angajat și le-a înghițit, potrivit stiripesurse.ro.

Struțul, o mascotă iubită a grădinii zoologice, a fugit din țarc și a furat cheile unui angajat. Karen a înghițit cheile și a murit.

Personalul grădinii zoologice a încercat să o salveze pe Karen prin metode „chirurgicale” și „nechirurgicale”, consultând experți din toată țara. Eforturile au fost zadarnice, relatează New York Times, titrează Mediafax.

Karen a fost eutanasiată și „a murit în brațele angajaților”, a declarat directorul interimar al grădinii zoologice.

„Suntem devastați de pierderea lui Karen”, a declarat directorul interimar al grădinii zoologice: „Era un membru iubit al comunității noastre”.

Mai mulți tigri și un urs au fost salvați de la o grădina zoologică închisă din Thailanda

Trei tigri și un urs negru asiatic mare au fost ultimele animale care au fost salvate de o organizație caritabilă de la Grădina Zoologică din Phuket, Thailanda, marți (7 iunie).

Unitatea, care a întâmpinat o serie de probleme înainte de pandemia de COVID-19, potrivit presei locale, a fost forțată să-și închidă porțile la sfârșitul anului trecut, prăbușindu-se din cauza presiunilor financiare, conform Reuters.

Fundația Wildlife Friends Thailand (WFFT), care a salvat animalele din grădina zoologică, a declarat că, împreună, 11 tigri și doi urși au fost mutați de acolo de mai multe luni. Animalele sunt duse la un centru de salvare a animalelor sălbatice al WFFT, din centrul provinciei Petchaburi.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Asfaltări din bani publici în curțile votanților PSD la Râmnicu Sărat

În Râmnicu Sărat, Administrația Domeniului Public (ADP) a fost acuzată de practici discutabile în contextul campaniei electorale. Din imaginile surprinse se poate observa...

Ministerul Finanţelor: Numărul posturilor ocupate în instituţiile şi autorităţile publice a scăzut uşor în martie 2024

Numărul posturilor ocupate în instituţiile şi autorităţile publice din România era, în martie 2024, de 1.289.540, cu 425 mai puţine comparativ cu luna anterioară...

Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății, crede că oxigenul este un gaz inflamabil. Nicușor Dan, primarul Capitalei, îl crede

Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății, politician foarte cunoscut în cadrul USR, susține că oxigenul este un gaz inflamabil. Inclusiv în prospectele unor produse tip...
Ultima oră
Pe aceeași temă