24.8 C
București
duminică, 16 iunie 2024
AcasăSportFlutur: Ponta a devenit satanist

Flutur: Ponta a devenit satanist

Prim-vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a declarat, sâmbãtã, cã dintr-un tânãr stalinist de Bucureşti, preşedintele PSD Victor Ponta a devenit satanist pentru cã înjurã în bisericã. De asemenea, Gheorghe Flutur a declarat că Ponta şi Antonescu vor sã câştige în Suceava pentru “a-şi rãci vinul şi berea” în izvoarele de aici, relatează Mediafax.

Gheorghe Flutur a spus, la Consiliul Judeţean de Coordonare al PDL Suceava, cã în perioada guvernãrii PSD, Bucovina a fost un “hotel de tranziţie” pentru “ştabii” PSD de la Bucureşti care au promovat turismul guvernamental şi parlamentar.

“Sigur cã mãmãliguţa cu smântânã şi cobza de pãstrãv le prindea bine ştabilor de la Bucureşti ai PSD, dupã care plâng”, a spus liderul PDL.

El a afirmat cã a vãzut cã Victor Ponta şi Crin Antonescu, “aceastã alianţã PA”, au ca prioritate câştigarea alegerilor în judeţul Suceava pentru cã îşi doresc “sã îşi rãceascã vinul şi berea” în izvoarele din judeţ.

“Nu putem sã-i lãsãm pentru cã ei nu au decât prioritãţi electorale şi nu de dezvoltare a judeţului”, a spus Flutur.

El a precizat cã în USL, PSD este “gardianul”, iar PNL este “prizonierul”, fiind trimis “carne de tun” în toate zonele unde PSD se teme.

“Este atât de dezechilibratã relaţia dintre ei încât sunt convins cã nu va rezista. Este ca în povestea cu oaia şi lupul. Oaia ce-a mâncat-o lupul, a fãcut apoi un cuplu”, a declarat Gheorghe Flutur, care a menţionat cã în USL sunt deja probleme la Buzãu sau la Iaşi.

El a mai spus cã programul de guvernare pe care îl prezintã PSD este reprezentat doar de “înjurãturi” şi a fãcut referire la criticile pe care i le-a adus Victor Ponta când a venit la Putna, la hramul mãnãstirii.

“Vii în Bucovina şi înjuri? Asta e strategia lor electoralã. Noi am fost prea buni şi am întors şi celãlalt obraz. Victoraş, stai cuminte! Avem ac de cojoc, dar noi suntem ocupaţi cu administraţia localã. Eu am crezut şi afişa aşa bãiatul acesta tânãr un stalinism de Bucureşti, dar a devenit un tânãr satanist. Vii şi înjuri la bisericã? Oamenii vor taxa asta, nu acceptã aceste mizerii”, a afirmat prim-vicepreşedintele PDL.

Flutur a mai declarat cã dacã vor cei doi pot candida la Suceava, pentru cã el îi aşteaptã.

“Dacã tot le aşa dor de Suceava îi aştept pe amândoi sã candideze. ªi pe Ponta şi pe Antonescu. Ei doi şi cu mine, îi aştept în munţi sã ne luptãm electoral”, a spus Flutur.

Gheorghe Flutur a subliniat cã un om ca Victor Ponta, care a luat credit cu buletinul de la Ion Iliescu, nu are dreptul sã dea lecţii celor din PDL.

Potrivit sursei citate, PSD nu poate sã dea lecţii sau sã vorbeascã de moralitate când are “doi Adrieni”, Nãstase şi Severin, care se folosesc de imunitate pentru a se proteja “în faţa unor parlamente”.

Cele mai citite

O despăgubire pentru daune produse de furtună a depășit 400.000 de lei. Riscul de furtună este pe locul al treilea în privința daunelor aduse...

Riscul de furtună a urcat pe locul 3 în topul riscurilor care au generat cele mai mari pagube locuințelor, după incendiu și explozie, a...

Tudor Chirilă: “Ce conteazǎ câteva mii de voturi furate când viitorul arată aşa de bine”

Tudor Chirilă a tras primele concluzii după ce George Tuță a câștigat alegerile în Sectorul 1 al Capitalei. Într-o postare pe pagina sa de...

Babasha, despre Corina Bud: “Nu stă cu mine în studio!”

Continuă scandalul în online între Corina Bud și Babasha, artistul de manele invitat de trupa Coldplay pe scenă, la Național Arena. Vlad Babașa, cunoscut drept...
Ultima oră
Pe aceeași temă