36.4 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăSportFotbalPremierul Ciolacu va asista la meciul România - Ucraina, la München

Premierul Ciolacu va asista la meciul România – Ucraina, la München

Premierul României, Marcel Ciolacu, va asista la meciul de fotbal România – Ucraina, din cadrul Campionatului European, care se desfășoară în Germania.

Meciul România – Ucraina se va disputa la München în ziua de luni, 17 iunie 2024, de la ora 16 (ora României). Acesta va fi primul meci al echipei naționale a României la Euro 2024.

Prezența premierului Ciolacu la acest eveniment sportiv este indicată în programul afișat de Guvernul României. Conform acestui program, premierul Ciolacu efectuează, în ziua de 17 iunie, o „vizită oficială în Bavaria, în contextul marcării a 25 de ani de relații bilaterale româno-bavareze”.

Primul punct înscris pe agenda vizitei oficiale în Bavaria este prezența la meciul de fotbal România – Ucraina, pe Allianz Arena din München.

Al doilea punct de pe agenda vizitei este participarea la recepție „oferită în onoarea prim-ministrului României, Marcel Ciolacu, cu prilejul jubileului  de 25 de ani de cooperare instituțională româno-bavareză”. La această recepție vor mai participa dr. Florian Hermann, ministrul de stat pentru afaceri federale și media, șeful cancelariei de stat a Bavariei, reprezentanți ai diasporei,  ai etnicilor germani din România, ai sașilor și ai șvabilor, reprezentanți ai cultelor, precum și personalități bavareze marcante implicate în relația bilaterală cu România.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă