27 C
București
sâmbătă, 13 iulie 2024
AcasăPoliticăTudor Chirilă: "Ce conteazǎ câteva mii de voturi furate când viitorul arată...

Tudor Chirilă: „Ce conteazǎ câteva mii de voturi furate când viitorul arată aşa de bine”

Tudor Chirilă a tras primele concluzii după ce George Tuță a câștigat alegerile în Sectorul 1 al Capitalei. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, acesta subliniază faptul că „SRI a câștigat alegerile.”

Tudor Chirilă afirmă că Serviciul Român de Informații (SRI) a obținut o victorie în Sectorul 1, semn că se pregătește o eră nouă și promițătoare pentru locuitorii acestui sector. Sub deviza că SRI construiește și proiectează, nu doar urmărește și filtrează, se anunță o serie de transformări majore care vor redefine peisajul urbanistic și social al Sectorului 1.

SRI a câştigat alegerile în Sectorul 1. Va începe o erǎ frumoasǎ cǎci, se ştie, SRI construieşte, nu urmǎreşte, SRI proiecteazǎ, nu fileazä. Vom avea parcǎri multe, spațiu verde, Romprest nu va mai fi gǎina cu ouǎle de aur a mafioților, se va sistematiza, se va eficientiza, serviciile publice vor fi doar în slujba cetǎțenilor, mafia imobiliarǎ va fi eradicatǎ, vom avea bineînțeles multe borduri noi şi flori, multe flori, iar primarul de sector va lucra într-o sinergie nesperatǎ cu primarul general. Terasele din Herǎstrǎu, fǎrā autorizație, vor dispǎrea, parcul va fi redat cetǎțenilor, nopțile vor fi liniştite, fǎrä zgomot,

a scris Tudor Chirilă pe pagina sa de Facebook.

„Ce conteazǎ câteva mii de voturi furate când viitorul arată aşa de bine”

SRI va avea grijä de Sectorul 1. Aşa cum s-a întâmplat din 90 încoace în toatǎ România. Ar fi pǎcat ca Sectorul 1 sǎ nu beneficieze de realizǎrile în infrastructurǎ vizibile peste tot în România, mai ales în zona de sud, realizǎri excepționale ale politicienilor dedicați serviciului public din ultimi 30 de ani. Se vorbeşte (cicǎ sunt şi dovezi) cǎ s-ar fi furat voturi la aceste alegeri. Oamenii nu înțeleg cǎ pentru binele suprem tre sǎ rişti un pic. Ce conteazǎ câteva mii de voturi furate când viitorul aratǎ aşa de bine?,

a conchis Chirilă în postarea sa de pe Facebook.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă