29 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăSocialAdministratieNicușor Dan susține că Primăria Capitalei a început tratamentul împotriva țânțarilor și...

Nicușor Dan susține că Primăria Capitalei a început tratamentul împotriva țânțarilor și căpușelor

Primarul general, Nicușor Dan susține că Primăria Capitalei a început tratamentul împotriva țânțarilor și căpușelor.

Anunțul primarului general pe acest subiect a fost făcut în ziua de 16 iunie 2024 printr-un mesaj postat pe facebook.

„Am început cel de-al patrulea tratament de dezinsecție împotriva țânțarilor în parcuri, spații verzi, aliniamente stradale, piețe, maluri de lac și alte spații deschise de pe domeniul public. Concomitent, Compania Municipală Eco Igienizare București derulează și tratamente pentru combaterea căpușelor în parcuri, grădini publice, locuri de agrement, spații sau terenuri aferente imobilelor (asociații de locatari /proprietari, locuințe sociale, cămine elevi etc.)”, a anunțat Nicușor Dan.

Produsul insecticid utilizat pentru combaterea căpușelor nu este toxic pentru om și animale, fiind avizat de Ministerul Sănătății, prin Comisia Națională pentru Produse Biocide

În ultimele săptămâni înainte de acest anunț al primarului general, în București fusese semnalată prezența tot mai extinsă a căpușelor.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă