14.3 C
București
duminică, 24 octombrie 2021

Ambiții mari pentru Halep începând cu turneul de la Stuttgart

 Halep va debuta direct în turul doi la turneul german, cel mai probabil joi.
După ce a câștigat anul trecut turneul de la Roma, Halep are în palmares câte un trofeu la fiecare turneu pe suprafață de zgură, din calendarul WTA, cu excepția celui de le Stuttgart.

În turneul german a fost de două ori semifinalistă, în 2015 (eliminate de Wozniacki) și 2017 (eliminate de Siegemund). Simona Halep și-a exprimat speranța ca anul acesta să fie momentul ei pentru a-și completa colecția de trofee câștigate pe zgură.

„Mi-l doresc foarte mult”, a declarat Halep, pentru wtatennis.com, referindu-se la câștigarea turneului de la Stuttgart. „Mi-l doresc foarte tare. Este un turneu frumos, condiții frumoase, oamenii sunt foarte drăguți cu mine aici și, da, este unul dintre obiectivele mele de a câștiga și acest turneu. Vreau să câștig toate turneele pe zgură, dacă este posibil. „

Datorită faptului că suprafața de zgură e mai rapidă în sală, românca a avut dificultăți în trecut, iar faptul că la start s-au aliniat 28 de jucătoare, a face ca aceasta să nu-și permită pași greșiți în primele tururi.

„Toți adversarii sunt foarte puternici încă din prima rundă”, a spus Halep. „Deci, este un pic mai dur decât celelalte turnee și, de asemenea, zgura indoor nu este preferata mea Dar am ajuns în semifinale, am jucat meciuri bune aici și am câștigat împotriva jucătoarelor de top. Deci, nu pot spune că nu-mi place . Îmi place, dar este puțin mai greu să câștigi acest turneul.”

Simona Halep, cap de serie numărul 2 la acest turneu, va debuta direct în turul doi, în faza optimilor de finală, și va juca cu învingătoarea dintre sportivele cehe Marie Bouzkova (56 WTA) și Marketa Vondrousova (20 WTA). Deoarece acest meci este programat pentru ziua de miercuri, mai mult ca sigur că Simona Halep va juca doar joi.

Ultima oră
Pe aceeași temă