33.5 C
București
luni, 17 iunie 2024
AcasăSpecialO remiză echitabilă

O remiză echitabilă

Echipa constănţeană nu a reuşit să se impună în faţa echipei secunde a celor de la Dinamo, partida încheindu-se nedecis şi fără gol marcat.

Reprezentanta oraşului Constanţa în eşalonul secund la fotbal, FC Farul, a jucat sâmbătă în faţa propriilor suporteri. Echipa de pe litoral a primit vizita echipei Dinamo II, în cadrul etapei cu numărul opt. În faţa unei asistenţe, ca de obicei, scăzute, cele două echipe s-au neutralizat reciproc şi au încheiat la egalitate, fără goluri marcate.

În ciuda faptului că situaţia la club este în continuare incertă, Farul a fost cotată favorită, iar după aspectul jocului, acest statut a fost respectat. Cu excepţia primului sfert de meci, când Dinamo a pus probleme serioase, restul partidei a fost dominat de gazde, care însă suferă de o cronică lipsă de eficienţă în atac. Jocul a început excelent pentru oaspeţi, care puteau deschide scorul încă din minutul 9, când Stanca a şutat puţin peste, din interiorul careului. Raportul ocaziilor a fost echilibrat în minutul 17, când Lungu, aflat în unghi, nu a nimerit de puţin cadrul porţii. Până la finalul primei părţi s-au mai consemnat alte două mari ocazii, câte una de echipă, dar tabela a rămas nemodificată.

Neînvinşi de cinci etape

Mitanul secund a aparţinut în totalitate constănţenilor, care şi-au trecut în cont trei mari ocazii de gol. Cea mai mare a venit în minutul 79. Lupu a centrat perfect pentru Boboc, aflat singur la marginea careului de şase metri, dar mingea trimisă de acesta cu capul a trecut la câţiva centimetri de poarta apărată de fostul marinar George Curcă. S-a încheiat 0-0, rezultat ce menţine ambele echipe în jumătatea inferioară a clasamentului. Echipa de pe litoral rămâne neînvinsă şi pentru a cincea partidă consecutivă, însă egalurile consemnate, trei la număr, nu ajută în ierarhia competiţiei, mai ales că şi celelalte echipe aflate în aceeaşi parte de clasament nu au pierdut. 

Supărat pe toată lumea

La finalul jocului cu Dinamo II, tehnicianul constănţenilor, Ioan Sdrobiş, s-a arătat extrem de supărat pe arbitraj, dar şi pe o mare parte din jucătorii săi. „La pauză am avut o discuţie serioasă cu mai mulţi jucători care m-au supărat foarte tare, iar după meci nici nu am îndrăznit să intru în vestiar pentru a nu spune lucruri pe care apoi să le regret. Mai mult, arbitrajul a fost din nou unul dacă nu răuintenţionat, atunci foarte slab. Este păcat de această echipă că atâţia factori externi o influenţează şi nu putem depinde numai de jocul din teren”, a spus Sdrobiş.

10 este numărul de puncte acumulat de Farul în această ediţie a Ligii a doua şi totodată locul pe care îl ocupă în clasament.

Cele mai citite

Record de îndatorare pentru Statul Român. Datoria publică a crescut în martie la 845 miliarde lei

Datoria publică a crescut în martie cu 3,8 miliarde de lei și a atins nivelul record de 845,1 miliarde lei, potrivit datelor Ministerului Finanțelor. Cu...

Cele nouă puteri nucleare își dezvoltă arsenalul, avertizează SIPRI

Cele nouă țări recunoscute ca fiind puteri nucleare își dezvoltă arsenalul, avertizează Institutul Internațional de la Stockholm pentru Cercetări în domeniul Păcii (Stockholm International...

NATO trece mai multe rachete nucleare din depozitare în “standby”, anunță Stoltenberg

NATO își trece mai multe focoase nucleare din starea de depozitare în cea de "standby", a anunțat secretarul general al Alianței Atlantice, Jens Stoltenberg,...
Ultima oră
Pe aceeași temă