32.2 C
București
marți, 23 iulie 2024
AcasăSportFotbalSergio Ramos va părăsi Sevilla

Sergio Ramos va părăsi Sevilla

Sevilla FC a anunțat luni că fundașul central Sergio Ramos, în vârstă de 38 de ani, va părăsi clubul la sfârșitul acestui sezon.

Ramos, care și-a îndeplinit visul de a reveni la clubul unde a început cariera sa internațională de succes, a decis să nu mai continue pentru sezonul următor.

Sergio Ramos a informat clubul Sevilla FC că nu va rămâne în sezonul viitor, după ce şi-a realizat visul de a reveni la clubul de unde s-a lansat spre succesul internațional,

a transmis clubul andaluz.

Gruparea i-a mulțumit lui Ramos pentru angajamentul, conducerea și dăruirea demonstrate în acest sezon și i-a urat succes în viitoarea sa provocare profesională.

În ciuda dificultăților economice și sportive ale clubului, Ramos a refuzat oferte din Arabia Saudită pentru a ajuta Sevilla. În sezonul recent încheiat, el a jucat 37 de meciuri în toate competițiile, inclusiv în Liga Campionilor, demonstrând că încă mai este în formă la vârsta sa.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă