32.2 C
București
marți, 23 iulie 2024
AcasăInternaționalVladimir Putin a demis patru miniștri adjuncți ai Apărării. Pentru a ocupa...

Vladimir Putin a demis patru miniștri adjuncți ai Apărării. Pentru a ocupa unul dintre posturile vacante, președintele și-a numit o rudă

Președintele rus Vladimir Putin a demis patru miniștri adjuncți ai Apărării și a numit o rudă, Anna Tsivileva, pentru a ocupa unul dintre posturile vacante, notează Reuters.

Putin i-a demis pe miniștrii adjuncți ai Apărării Nikolai Pankov, Ruslan Tsalikov, Tatiana Shevtsova și Pavel Popov, potrivit decretelor Kremlinului. El a numit-o pe Tsivileva, despre care presa rusă a spus că este fiica vărului lui Putin, în funcția de ministru adjunct al Apărării.

Leonid Gornin, un ministru adjunct de finanțe, va fi un prim ministru adjunct al Apărării în subordinea ministrului Apărării, Andrei Belousov.

Pavel Fradkov, fiul fostului prim-ministru Mihail Fradkov, a fost numit ministru adjunct al Apărării. Oleg Savelyev a fost numit, de asemenea, ministru adjunct al Apărării.

După ce, luna trecută, Putin l-a numit pe Belousov în funcția de ministru al Apărării și l-a mutat pe Serghei Șoigu la Consiliul de Securitate al Rusiei, această mișcare pare a fi o încercare de a instala loialiști în ministerul Apărării.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă