24.8 C
București
luni, 17 iunie 2024
AcasăSpecialDâmboviţa: Un elev în clasa a V-a a lovit şi a înjurat...

Dâmboviţa: Un elev în clasa a V-a a lovit şi a înjurat o învăţătoare de la şcoala unde învaţă

Un copil în vârstă de 11 ani, elev în clasa a V-a la Şcoala generală “Şerban Cioculescu” din Găeşti, judeţul Dâmboviţa, a lovit şi a înjurat o învăţătoare, iar conducerea unităţii spune că acesta este un elev problemă, părinţii săi fiind plecaţi la muncă în străinătate, potrivit Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor Şcolii generale “Şerban Cioculescu” din Găeşti, incidentul a avut loc, miercuri, în timpul programului claselor primare, când elevul, care venise mai devreme la şcoală, a deschis uşa unei săli de clasă unde aveau loc cursuri.

“Aşa s-a întâmplat şi în momentul producerii incidentului, eram la oră, elevul a deschis uşa şi l-am întrebat ce doreşte. Nu a răspuns şi m-am dus spre el ca să-l duc la director, dar pe hol m-a înjurat şi m-a lovit peste faţă”, a spus învăţătoarea Magdalena Baicu.

Directorul şcolii şi diriginta elevului spun că acesta nu este la primul incident de acest fel, precizând că situaţia familială ar putea fi o explicaţie pentru comportamentul acestuia.

“Nu am mai avut astfel de cazuri, astfel de elevi, dar am mai avut probleme cu acelaşi elev. Răspunde urât colegilor, profesorilor, se comportă total anormal. O parte din vină pentru comportamenul elevului o poartă şi părinţii acestuia care sunt plecaţi în străinătate şi care nu s-au ocupat suficient de educaţia sa, în acest moment, băiatul locuind cu bunica sa”, a declarat profesorul Radu Tudor, directorul Şcolii “Şerban Cioculescu” din Găeşti.

Învăţătoarea nu a depus plângere la Poliţie, astfel că elevul va fi sancţionat disciplinar, cu scăderea notei la purtare.

Cele mai citite

170 de români au așteptat zece ore pe aeroportul din Antalya după ce s-a stricat avionul care urma să-i aducă acasă

170 de turiști români au așteptat peste zece ore pe aeroportul din orașul Antalya (Turcia), după ce avionul la care cumpăraseră bilete, care urma...

Babasha, despre Corina Bud: “Nu stă cu mine în studio!”

Continuă scandalul în online între Corina Bud și Babasha, artistul de manele invitat de trupa Coldplay pe scenă, la Național Arena. Vlad Babașa, cunoscut drept...

SUA, Canada și Marea Britanie demască intențiile Rusiei de a influența alegerile din Republica Moldova

SUA, Canada și Marea Britanie avertizează că Rusia vrea să influențeze alegerile din Republica Moldova, din anul 2024, pentru a instala un candidat pro-rus...
Ultima oră
Pe aceeași temă