Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Mihai Diac

Încep să lipsească medicamentele pentru boli cronice

Medicii de familie avertizează că anumite medicamente, prescrise de obicei pentru boli cronice, încep să lipsescă din farmacii.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

23.03.2020 - 09:26

Medicii de familie din România semnalează pericolul la care sunt expuși pacienții cu boli cronice, din cauza lipsei de pe piață a unor substanțe active esențiale în tratamentul acestor afecțiuni.


"În acest moment este cazul metforminului și a levotiroxinei care lipsesc cu desăvîrșire din farmacii", semnalează un comunicat transmis de Societatea Națională pentru Medicina Familiei (SNMF).

Comentarii

loading...