17.2 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSportFotbalDoi jucători din Premier League, în vârstă de 19 ani fiecare, arestați...

Doi jucători din Premier League, în vârstă de 19 ani fiecare, arestați pentru viol

Premier League este fără îndoială unul dintre cele mai prestigioase și urmărite campionate de fotbal din întreaga lume, însă, în ciuda renumelui său și a calității jocului oferit, nu a fost lipsit de controverse și evenimente negative de-a lungul timpului.

Una dintre problemele frecvente întâlnite în cadrul campionatului englez au fost erorile de arbitraj. Deciziile discutabile sau neclare luate de către arbitri au stârnit adesea critici și dezbateri aprinse în rândul fanilor și specialiștilor în fotbal. Aceste incidente au ridicat întrebări legate de calitatea arbitrajului și au alimentat polemici privind necesitatea introducerii tehnologiei video pentru asistență la arbitraj (VAR) în Premier League.

În afară de problemele legate de arbitraj, campionatul englez a fost marcat și de comportamentul unor jucători care au avut acțiuni discutabile sau nepotrivite. Exemple notabile includ cazurile lui Greenwood și Anthony, doi jucători care s-au confruntat cu probleme personale sau comportament inadecvat, aducând prejudicii atât lor înșiși, cât și reputației cluburilor lor și a competiției în ansamblu.

Doi jucători din Premier League au fost arestați pentru viol

Acum, un nou scandal se aprinde în Premier League. Doi jucători, în vârstă de 19 ani fiecare, au fost arestați pentru viol. Nu se cunoaște numele și nici clubul de unde provin, scrie Daily Mail.

Violul se pare că ar fi avut loc la finalul săptămânii trecute, 19 aprilie, iar victima a depus plângere la poliție la câteva ore după incidentul în cauză. Unul dintre fotbaliști este acuzat de suspiciune de atac și instigare la viol în cadrul stadionului echipei sale, iar acesta a fost arestat, reținut peste noapte și interogat de poliție. Cel de-al doilea a fost anchetat pentru suspiciunea de viol.

Pentru moment, cei doi au fost eliberați pe cauțiune și sunt în așteptarea unor anchete suplimentare.

”Problema este acum în mâinile poliției, iar clubul nu va face comentarii suplimentare în acest stadiu al anchetei”, a declarat pentru The Sun un purtător de cuvânt al clubului.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Rusia ar bruia comunicațiile electronice din estul României

Rusia ar bruia comunicațiile electronice din unele regiuni ale unor țări europene, inclusiv în estul României, susține un raport publicat de Centrul Euro-Atlantic pentru...

Derby fără miză în Giulești. Rapid, victorie de consolare cu FCSB

Rapid s-a impus pe teren propriu cu scorul de 2-0 în fața campioanei FCSB, în ultimul meci din acest sezon al Ligii 1. Partida...

Milionarii de la One Properties United, campanie publicitară dubioasă în mass-media! În paralel, vor să ne închidă gura

Ziarul Financiar insistă cu o declarație a lui Victor Căpitanu, co-CEO One United Properties, prin care se sugerează că un fond elvețian de...
Ultima oră
Pe aceeași temă