Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Boo, „cel mai drăguţ câine din lume”, a murit la vârsta de 12 ani

Boo, supranumit „cel mai drăguţ câine din lume”, a murit la vârsta de 12 ani, au anunţat stăpânii lui pe contul de Facebook urmărit de peste 16 milioane de utilizatori.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 19.01.2019 - 20:57

Câinele din rasa Pomeranian a devenit o senzaţie a internetului în urmă cu aproximativ zece ani, după ce stăpânii lui au început să publice fotografii cu el.

Boo avea un prieten, Buddy, care a murit anul trecut, iar stăpânii pomeranianului au afirmat că animalul a suferit din cauza pierderii tovarăşului său.

„La scurt timp după ce a murit Buddy, Boo a dat semne că are probleme cu inima. Credem că i-a fost frântă literalmente când Buddy ne-a părăsit. Familia noastră este devastată, dar ne consolăm gândindu-ne că nu mai suferă”, a fost mesajul lor.


Boo a fost numit în 2012 Official Pet Liaison al Virgin America şi avea un contract cu o editură, fotografii cu el apărând în cartea „Boo: The Life of the World's Cutest Dog”, publicată în 2011.

Câinii din rasa Pomeranian trăiesc, în medie, 12 - 16 ani.

Comentarii

loading...