12.2 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăLifestyleDezvăluiri făcute de Anne Hathaway. Actrița a fost nevoită să se sărute...

Dezvăluiri făcute de Anne Hathaway. Actrița a fost nevoită să se sărute cu zece bărbați

Experiența actoricească poate aduce cu sine momente neașteptate și provocatoare, iar Anne Hathaway a trăit unul dintre aceste momente la un casting. Actrița a fost nevoită să se sărute cu 10 bărbați. Acest episod, deși neobișnuit pentru mulți, este un exemplu elocvent al dedicării și profesionalismului de care actorii sunt capabili în căutarea perfecțiunii în interpretarea rolurilor lor.

Câștigătoare a premiului Oscar pentru cea mai bună actriță în 2013, Anne Hathaway și-a construit o reputație de talent și versatilitate în lumea cinematografiei. Cu toate acestea, ea a mărturisit că nu a vrut să aibă eticheta de personaj dificil, în sensul că este greu de lucrat cu ea, iar participarea la un astfel de casting poate fi considerată o dovadă a deschiderii și flexibilității sale în colaborarea cu alți actori și producători.

Chimia dintre actori este esențială în crearea unei relații credibile pe ecran, iar producătorii au dorit să testeze această chimie în mod direct prin intermediul acestui casting neconvențional.

“Nu ești entuziasmată să te săruți cu toți?”

“Mi s-a spus: Avem 10 băieți care vin astăzi și tu ești distribuită. Nu ești entuziasmată să te săruți cu toți? Iar eu m-am gândit: E ceva în neregulă cu mine?, pentru că nu eram entuziasmată. Mi s-a părut că sună scârbos. Și eram atât de tânără și eram teribil de conștientă de cât de ușor era să pierzi totul fiind etichetată drept ‘dificilă’, așa că m-am prefăcut că sunt entuziasmată și am continuat să fac asta. Nu a fost un joc de putere, nimeni nu încerca să fie îngrozitor sau să mă rănească. A fost doar o perioadă foarte diferită și acum știm mai bine”, a povestit Anne Hathway, potrivit Sky News.

Hathaway s-a făcut cunoscută pentru prima dată în 2001, după lansarea filmului original “The Princess Diaries”, alături de Dame Julie Andrews. În cadrul interviului, ea a abordat zvonurile privind un al treilea film din franciză.

“Ne aflăm într-o perioadă bună… Asta e tot ce pot spune. Nu este nimic de anunțat încă. Dar suntem într-o perioadă bună”, a declarat ea.

Continuarea filmului original – “The Princess Diaries 2: Royal Engagement” – a apărut la trei ani după primul, în 2004.

Hathaway a mai spus că “nu se poate ascunde” faptul că i-ar plăcea să apară pe Broadway în timpul carierei sale.

“Încă visez să ajung pe Broadway. Este primul meu vis. Și mi s-au întâmplat atât de multe lucruri uimitoare, extraordinare, dar nu și acela încă. Este un obiectiv care este foarte, foarte viu în interiorul meu”, a adăugat actrița.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă