18 C
București
miercuri, 20 octombrie 2021

Marcel Ciolacu: Toți Duduienii galbeni din Guvern – la pușcărie!

Marcel Ciolacu îi vrea după gratii pe liderii PNL din țară care negociază intens cu primari PSD să-i coopteze în echipa lor. El îi acuză de mentalitate mafioată atunci când trec la amenințări la adresa primarilor care nu cedează dorințelor de a se înscrie în PNL.

„Toți DUDUIENII galbeni din GUVERN – la PUȘCĂRIE!!! Interlopi politici cu mentalitate mafiotă care faceți trafic de influență la masa Guvernului! Voi, hâzilor, toți cei care vă bateți joc de banul public doar pentru a face din PNL un partid-stat! Pentru a avea toată puterea! Pentru voi, pentru neamurile voastre, pentru a căpușa și a fura în continuare!”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Liderul PNL spune că Guvernul nu are bani pentru măști de protecție, pentru dublarea alocațiilor copiilor, pentru majorarea pensiilor dar promite primarilor PSD că le va da bani pentru investiții dacă se înscriu în PNL.

„Asta face PNL în aceste zile. Cară primari la București sau le promit în țară tot felul de proiecte și bani în schimbul sfintei adeziuni la PNL- partidul-stat. Cine nu cedează, este amenințat și șantajat! PNL nu e în stare să convingă oamenii, de aia încearcă să-i ia cu forța pe cei care au demonstrat că au făcut ceva pentru comunitățile lor.”, susține Ciolacu.

Social-democratul a anunțat că PSD va depune plângere penală la DNA împotriva tuturor reprezentanților PNL din Guvern și din teritoriu care „au transformat instituțiile statului într-un rai al criminalității!”

„Solicit organelor de urmărire penală ca acest dosar să fie soluționat cu celeritate! România nu trebuie scufundată în mocirla penală a Duduienilor galbeni!”, a încheiat Marcel Ciolacu.

Ultima oră
Pe aceeași temă