23.7 C
București
duminică, 7 iulie 2024
AcasăInternaționalLEBOWSKI anulează concertele din România

LEBOWSKI anulează concertele din România

Trupa poloneză Lebowski a anunţat că nu mai poate onora concertele pe care le avea programate în România, pe 7 septembrie la Bucureşti şi pe 9 septembrie la Posada Rock. Formaţia a transmis următorul mesaj:

Am fost foarte încântaţi când am primit propunerea pentru Posada Rock şi pentru concertul din Kulturhaus. Timpul a fost însă scurt şi cu toate că am făcut tot ce am putut,  realitatea econonică ne-a fost potrivnică. Ne pare rău că trebuie să anunţăm că anulăm cele două evenimente. Ne cerem scuze pentru acest fapt şi pentru dezamăgirea provocată. Vrem să transmitem mulţumiri staffului Cavalleria Events, pentru tot sprijinul şi eforturile depuse, nu există niciun dubiu că sunt profesionişti desăvârşiţi. Sperăm să ajungem la voi în curând, cu cât mai curând cu atât mai bine. Toate cele bune, Lebowksi„.

În line-up-ul Festivalului Posada Rock locul celor de la Lebowski va fi luat  de Psycho Symphony (RO). Formaţia, ce aniversează 20 de ani de activitate, a câştigat Marele Premiu la Posada Rock în 1995 şi a susţinut recitaluri pe scena aceluiaşi eveniment în 1996 şi 1997.

Festivalul concurs Posada Rock 2012 va avea loc în perioada 7 – 9 septembrie, la Câmpulung Muscel. La ediţia din acest an 18 trupe vor evolua în concurs, iar după lăsarea întunericului scena va aparţine formaţiilor care vor susţine recitaluri. Programul complet al evenimentului se găseşte aici:

Preţul unui bilet de o zi este de 20 lei, iar un abonament valabil pentru toate cele 3 zile de festival costă 40 lei. Biletele se găsesc în magazinele Diverta, Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti, magazinele Flanco, Unirea Shopping Center (intrarea de lângă McDonald’s) sau online pe: Eventim, My Ticket, Biletoo şi BLT.

 

 

Cele mai citite

Un nou cuplu puternic: Jude Bellingham și iubita lui ar putea depăși averea lui Cristiano Ronaldo

Jude Bellingham, starul Angliei și al Real Madrid, și uimitoarea sa iubită, modelul Laura Celia Valk, sunt pe cale să depășească averea legendară a...

Massoud Pezeshkian este noul președinte al Iranului. Promite „unitate și coeziune”

Massoud Pezeshkian a fost ales noul președinte al Iranului, învingându-l pe rivalul conservator Saeed Jalili, conform BBC. Pezeshkian a obținut 53,3% din cele peste...

Două avioane F-16, ridicate în aer după un atac cu drone la granița României

Ministerul Apărării a anunțat sâmbătă că, în urma unor noi atacuri rusești asupra unor obiective din Ucraina, două aeronave F-16 ale Forțelor Aeriene Române...
Ultima oră
Pe aceeași temă