24.2 C
București
sâmbătă, 20 iulie 2024
AcasăSocialCFR anunță dublarea capacității de transport între Sibiu și Vâlcea după închiderea...

CFR anunță dublarea capacității de transport între Sibiu și Vâlcea după închiderea Văii Oltului

Odată cu închiderea temporară a circulației rutiere pe Valea Oltului, în compunerea și circulația trenurilor operate de CFR Călători vor intervenii modificări, astfel că va fi capacitate dublă de transport cu trenul pentru a suplini faptul că nu se circulă rutier, conform Pro Tv.

Potrivit CFR Călători, începand de luni, 8 iulie, călătorii vor avea la dispoziție o capacitate dublă de transport față de situația actuală, în principal la trenurile de navetă în relația Râmnicu Vâlcea – Lotru – Sibiu și retur (R 2061, R 2064, RE 2012, RE 2014).

De asemenea, se introduc suplimentar în circulație:
-trenul Regio13081 cu plecare din Râmnicu-Vâlcea la ora 11.08, din Lotru la ora 12.00 și sosire la Sibiu la ora 14.15.
– trenul R 13082, pe tronson Sibiu – Lotru: plecare din Sibiu la ora 23.40 și sosire la Lotru la ora 2.01.
– trenul R 13083 pe tronsonul Lotru -Sibiu: plecare din Lotru la ora 20.15 și sosire în Sibiu la ora 22.30.

Trenurile suplimentare vor opriri în toate stațiile din parcurs.

„Acest program de circulație va fi definitivat în cursul zilei de luni, 8 iulie, și va asigura continuitatea pentru toată perioada în care circulația rutieră pe tronsonul Râmnicu – Vâlcea – Sibiu este parțial întreruptă din cauza lucrărilor pentru construirea Autostrăzii Sibiu – Pitești. Urmează ca începând cu data de 9.07 să fie operate și alte modificări, în funcție de analiza fluxului de călători din data de 8.07 și de cerințele autorităților și unităților de producție locale”, transmite, sâmbătă, CFR Călători.

Ministrul Transporturilor anunță că Valea Oltului se închide timp de o lună. Rutele alternative nu au fost comunicate încă de autorități

Principalul drum care traversează țara de la nord la sud va fi închis pe timpul zilei
Începând cu data de 08 iulie se va închide Valea Oltului între orele 06-20, pentru o perioadă de 30 de zile.
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu a anunțat că în zonă se vor face lucrări la autostrada Sibiu-Pitești care presupun defrișări. Acestea ar pune în pericol circulația pe DN7 Valea Oltului. Circulația va fi oprită doar pe parcursul zilei.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă