26.5 C
București
vineri, 12 iulie 2024
AcasăSportFotbalUn nou cuplu puternic: Jude Bellingham și iubita lui ar putea depăși...

Un nou cuplu puternic: Jude Bellingham și iubita lui ar putea depăși averea lui Cristiano Ronaldo

Jude Bellingham, starul Angliei și al Real Madrid, și uimitoarea sa iubită, modelul Laura Celia Valk, sunt pe cale să depășească averea legendară a lui Cristiano Ronaldo, notează presa britanică.

Un expert renumit în finanțele fotbalului prevede că duo-ul format de Jude Bellingham și iubita lui, Laura Celia Valk, ar putea depăși în curând valoarea de piață a lui Ronaldo, actualul cel mai bine plătit sportiv, cu o avere impresionantă de 203 milioane de lire sterline.

Bellingham, după un sezon senzațional la Real Madrid, este deja o forță de temut pe teren, potrivit publicației Mirror.

De la transferul său la Real Madrid vara trecută, Jude Bellingham, maestrul mijlocaș în vârstă de numai 21 de ani a fost pur și simplu fenomenal. Golul său spectaculos de tip foarfecă împotriva Slovaciei a menținut visurile Angliei la Euro 2024, adăugându-se victoriilor din La Liga și Liga Campionilor în primul său sezon în Spania.

În afara terenului, Jude cucerește inimile alături de iubita sa, modelul PrettyLittleThing, Laura Celia Valk. Cunoscută pe rețelele sociale ca Laura Celia, Valk devine un nume cunoscut în lumea modei.

Val de sponsorizări pentru Jude Bellingham și Laura Celia Valk

Lista în creștere a contractelor de sponsorizare ale lui Bellingham include giganți precum Lucozade și McDonald’s, ridicând averea sa la o sumă impresionantă de 39 milioane de lire sterline).

Totuși, această cifră este de așteptat să crească vertiginos pe măsură ce puterea cuplului continuă să crească.

„Bellingham are potențialul de a-i depăși pe Ronaldo și Messi în ceea ce privește valoarea de piață”, a declarat Dr. Rob Wilson, profesor de Finanțe Aplicate în Sport, pentru Saxo. „Dacă am avea această discuție peste 10 ani și Bellingham își continuă traiectoria la Real Madrid, cred că îl va depăși considerabil pe Mbappe.

Narcis Rosioru
Narcis Rosioruhttp://www.romanialibera.ro
Narcis Roșioru, născut în 1989, este un profesionist în comunicare și mass-media din București. Începând cu 1 iulie 2024, s-a alăturat echipei România Liberă. Anterior, Narcis a avut diverse roluri în mass-media, inclusiv editor web și specialist în social media la Europa FM, reporter la Fanatik.ro și producător video la Mediafax Group. A fost și redactor-șef la TeoTrandafir.com, unde a coordonat echipa editorială și gestionat pagina de Facebook. Narcis are o diplomă de master în Tehnici de Comunicare și Producție Mass-Media de la Universitatea Dunărea de Jos din Galați, unde a obținut și diploma de licență în Jurnalism.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă