19.1 C
București
miercuri, 22 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuCe planuri are actrița Jessica Biel după naşterea primului său copil

Ce planuri are actrița Jessica Biel după naşterea primului său copil

Actriţa Jessica Biel va deschide, în luna mai, după nașterea primul ei copil, un restaurant care se va numi Au Fudge, informează Mediafax.

Restaurantul, care va fi deschis pe bulevardul Melrose Avenue, în West Hollywood, din Los Angeles, va folosi produse organice, a dezvăluit o sursă pentru revista People. De asemenea, în restaurant va fi permis şi accesul copiilor mici.

Jessica Biel, care este însărcinată în cinci luni dar nu a confirmat oficial informaţia, a publicat pe contul său de pe platforma Instagram o fotografie cu autorizaţia de deschidere a restaurantului, alături de mesajul "Pregătiţi-vă. Au Fudge a primit în sfârşit autorizaţiile. În 4-5 luni vom deschide, ţineţi-ne pumnii!".

Jessica Biel, în vârstă de 32 de ani, a anunțat încă din luna februarie 2014 planurile sale pentru deschiderea unui restaurant, dar a fost nevoie de mai mult timp pentru demararea efectivă a acestora.

Jessica Biel şi Justin Timberlake nu au anunţat oficial că aşteaptă un copil, dar o sursă apropiată cuplului a declarat că cei doi sunt "îngrijoraţi" de anunţarea oficială a sarcinii.

"Au încercat de destul de multă vreme să aibă un copil, au avut nişte probleme, deci probabil că şi de asta sunt reticenţi, nu vor să anunţe până ce sarcina nu este destul de înaintată şi scapă de pericolul pierderii acesteia", a spus sursa apropiată cuplului de vedete.

Jessica Biel şi Justin Timberlake s-au logodit în timpul vacanţei de Crăciun din 2011 şi s-au căsătorit pe 19 octombrie 2012, într-o ceremonie restrânsă, care a avut loc în Borgo Egnazia, din sudul Italiei.

Jessica Biel, în vârstă de 32 de ani, este o actriţă americană care a apărut într-o serie de filme hollywoodiene, după ce s-a făcut cunoscută în serialul de televiziune "Al şaptelea cer". În ultimii ani, ea a atras atenţia publicului mai ales prin relaţia sa cu cântăreţul Justin Timberlake.

Cele mai citite

FOTO. Nicușor Dan plantează copaci în campanie, dar lasă iarba înaltă de peste un metru, în centrul Capitalei. Ciucu îi calcă pe urme primarului...

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, vrea să arate, în campania electorală, că este preocupat de spațiile verzi, filmându-se plantând copaci, în timp ce...

Secretarul de stat pentru românii de pretutindeni, vizită de lucru în Germania și Spania

Secretarul de stat pentru românii de pretutindeni, Gheorghe Cârciu, a efectuat, în perioada 16 - 19 mai 2024, o vizită de lucru în Republica Federală...

Remiză spectaculoasă între Bologna și Juventus! „Bătrâna Doamna” a revenit de la 0-3

Bologna şi Juventus Torino au oferit cel mai spectaculos meci al etapei a 37-a din Serie A, după ce au remizat, scor 3-3. Bologna...
Ultima oră
Pe aceeași temă