15.7 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuActrița Rachel Bilson este însărcinată

Actrița Rachel Bilson este însărcinată

Actrița Rachel Bilson, care are o relaţie cu actorul Hayden Christensen, este însărcinată şi va naşte primul ei copil la sfârşitul anului, informează Mediafax.

"Amândoi au discutat o vreme despre acest lucru şi sunt extrem de încântaţi. Toată lumea este foarte fericită pentru ei", a declarat o sursă pentru publicaţia US, care a dezvăluit informaţia.

Rachel Bilson şi Hayden Christensen şi-au început relaţia în 2007, după ce s-au întâlnit pe platoul de filmare a peliculei "Jumper: Oriunde, oricând", şi s-au logodit în 2008. Cuplul s-a despărţit în 2010, pentru a-şi anunţa ulterior împăcarea.

Rachel Bilson, născută în 1981, este o actriţă americană, cunoscută datorită personajului Summer Roberts din serialul "Rebel in California/ The O.C.".

A debutat în televiziune în câteva episoade din "Buffy, spaima vampirilor", "8 reguli simple" şi în filmul de scurtmetraj "Unbroken". Mai târziu, Rachel a fost distribuită în serialul "Rebel in California/ The O.C.". Personajul ei, Summer Roberts, a fost creat pentru a apărea doar în câteva episoade, dar a devenit un personaj principal după ce idila cu Seth Cohen (Adam Brody) a devenit un aspect important al serialului. De asemenea, actriţa a jucat în serialul "Hart of Dixie" (2011), produs de postul de televiziune CBS.

Rachel Bilson şi-a facut debutul pe marile ecrane în filmul "Ultimul sărut/ The Last Kiss" (2006). De asemenea, Rachel a avut un rol şi în filmul "Jumper: Oriunde, oricând" (2008).

Cele mai citite

Universitatea Craiova – „U” Cluj, în finala barajului pentru Conference League. „Șepcile Roșii” au învins Oțelul

Ultima echipă care va reprezenta România în cupele europene se va decide dintre Universitatea Cluj și Universitatea Craiova, după ce formația antrenată de Ioan...

Elicopterul președintelui Iranului a aterizat forțat. Nu se cunoaște starea liderului iranian

Elicopterul care îl avea la bord pe președintele Iranului, Ebrahim Rayeesi, a aterizat forțat, iar echipele de salvare fac eforturi să ajungă la locul...

Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății, crede că oxigenul este un gaz inflamabil. Nicușor Dan, primarul Capitalei, îl crede

Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății, politician foarte cunoscut în cadrul USR, susține că oxigenul este un gaz inflamabil. Inclusiv în prospectele unor produse tip...
Ultima oră
Pe aceeași temă