20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSportTenisAlexander Zverev, campion la Foro Italico

Alexander Zverev, campion la Foro Italico

Germanul Alexander Zverev a câştigat pentru a doua oară în carieră turneul ATP Masters 1.000 de la Roma, după ce l-a învins în finală pe chilianul Nicolas Jarry, în două seturi, scor 6-4, 7-5.

Zverev a obţinut al 22-lea titlu din carieră şi primul de categoria Masters 1.000 după aproape trei ani, cu o săptămână înaintea startului turneului de Grand Slam de la Roland Garros. El a cucerit primul său trofeu pe zgura de la Roma în 2017 şi are în total şase titluri Masters 1.000 în palmares.

Până în prezent, tenismanul în vârstă de 27 de ani nu a câştigat niciun titlu de Grand Slam, fiind finalist la US Open 2020 şi semifinalist la Australian Open (2020, 2024) şi Roland Garros (2021, 2022, 2023).

După succesul de la Foro Italico, Alexander Zverev va urca începând de luni pe locul al patrulea în clasamentul ATP.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă