20.2 C
București
duminică, 23 iunie 2024
AcasăSportFotbalUniversitatea Craiova - „U” Cluj, în finala barajului pentru Conference League. „Șepcile...

Universitatea Craiova – „U” Cluj, în finala barajului pentru Conference League. „Șepcile Roșii” au învins Oțelul

Ultima echipă care va reprezenta România în cupele europene se va decide dintre Universitatea Cluj și Universitatea Craiova, după ce formația antrenată de Ioan Ovidiu Sabău s-a impus cu scorul de 2-0 pe terenul Oțelului Galați, în barajul celor mai bune echipe din play-out.

După o primă repriză „albă”, clujenii au deblocat tabela în minutul 62 prin golul argentinianului Federico Anselmo, introdus pe teren cu câteva minute înainte. Același Anselmo a securizat victoria „Șepcilor Roșii” după reușita din minutul 72.

În urma acestui rezultat, elevii lui Sabău merg în finala barajului pentru Conference League, unde o vor întâlni în deplasare pe Universitatea Craiova.

Oţelul, care la mijlocul săptămânii a pierdut finala Cupei Românei în fața divizionarei secunde Corvinul Hunedoara, după executarea loviturilor de departajare, a ratat orice posibilitate de a merge în Europa.

Meciul dintre Universitatea Craiova (locul 3 din play-off) și Universitatea Cluj, care va decide ultima reprezentantă a României în cupele europene, se va disputa duminică, 26 mai, de la ora 20.00, la Craiova.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă