9.8 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialUn caz de CRIMĂ a zguduit India. Un magnat media, arestat

Un caz de CRIMĂ a zguduit India. Un magnat media, arestat

Cazul uciderii unei tinere de 22 de ani în anul 2012 a zguduit India, iar anchetatorii au început să facă arestări trei ani mai târziu. Astfel, fostul director al companiei media Star India, Peter Mukerjea, a fost arestat în dosarul asasinatului fiicei lui vitrege, alături de soția lui, potrivit The Guardian. 

Ambii sunt suspectați că au făcut parte dintr-un complot care a culminat cu omorârea tinerei Sheena Bora. 

Arestarea lui Mukerjea a fost precedată de un comunicat al BCI în care se preciza că au fost formulate acuzații împotriva soției lui și a alte două persoane pentru crima din 2012.  Anchetatorii îi cercetează pentru conspirație, răpire, crimă, distrugerea de dovezi, falsificare de documente și declarații false. 

Biroul Central de Investigații al Indiei (BCI) Peter Mukerjea, unul dintre cei mai mari magnați din media din India, a fost arestat joi, după ce anchetatorii au acuzat-o pe soția lui că și-a asasinat fiica dintr-o căsnicie anterioară în anul 2012.

”A fost arestat și este interogat în Mumbai, după ce am sesizat inconsecvențe în declarațiile lui cu privire la cazul de crimă. Odată ce audierile vor fi gata vom informa ce acuzații îi sunt aduse”, a declarat unui oficial din BCI care a dorit să rămână anonim.

Soția magnatului, Indrani Mukerjea, este acuzat alături de șoferul ei și fostul ei soț că au strangulat-o pe Sheena Bora, după care i-au dat foc trupului și l-au ascuns într-o pădure.

Tânăra a fost omorâtă în aprilie 2012, iar corpul ei ars a fost descoperit după câteva luni într-o pădure. Mama fetei a fost arestată în august sub suspiciunea că și-a ucis fata, care avea o aventură cu fratele ei vitreg.

Peter Mukerjea a fost directorul executiv al postului de televiziune Star India, deținut de compania Fox, din 1997 până în 2007 înainte să plece pentru a-și deschide propria televiziune și este unul dintre cei mai de success magnați media din India.

 

Cele mai citite

Serviciile germane de informații suspectează Rusia de finanțarea partidelor regionale de extremă dreapta

Agenția germană de informații interne a cerut luni autorităților de la Berlin să îi acorde mai multe puteri pentru a putea monitoriza fluxurile financiare,...

Coaliția ar fi decis să meargă cu candidați separați pentru Primăria Capitalei

Coaliţia PSD - PNL a decis să meargă cu candidaturi separate la funcţia de primar general al Capitalei, respectiv Gabriela Firea (PSD) şi Sebastian...
00:00:32

Rishi Sunak a anunțat sprijin suplimentar pentru Ucraina în cadrul vizitei sale în Polonia

Liderul britanic Rishi Sunak a sosit marți la Varșovia pentru discuții cu premierul polonez Donald Tusk și cu șeful NATO Jens Stoltenberg, care se...
Ultima oră
Pe aceeași temă