Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Un caz de CRIMĂ a zguduit India. Un magnat media, arestat

Cazul uciderii unei tinere de 22 de ani în anul 2012 a zguduit India, iar anchetatorii au început să facă arestări trei ani mai târziu. Astfel, fostul director al companiei media Star India, Peter Mukerjea, a fost arestat în dosarul asasinatului fiicei lui vitrege, alături de soția lui, potrivit The Guardian.

Share

Andra Dolana 0 comentarii

Actualizat: 20.11.2015 - 17:55

Cazul uciderii unei tinere de 22 de ani în anul 2012 a zguduit India, iar anchetatorii au început să facă arestări trei ani mai târziu. Astfel, fostul director al companiei media Star India, Peter Mukerjea, a fost arestat în dosarul asasinatului fiicei lui vitrege, alături de soția lui, potrivit The Guardian. 

Ambii sunt suspectați că au făcut parte dintr-un complot care a culminat cu omorârea tinerei Sheena Bora. 

Arestarea lui Mukerjea a fost precedată de un comunicat al BCI în care se preciza că au fost formulate acuzații împotriva soției lui și a alte două persoane pentru crima din 2012.  Anchetatorii îi cercetează pentru conspirație, răpire, crimă, distrugerea de dovezi, falsificare de documente și declarații false. 

Biroul Central de Investigații al Indiei (BCI) Peter Mukerjea, unul dintre cei mai mari magnați din media din India, a fost arestat joi, după ce anchetatorii au acuzat-o pe soția lui că și-a asasinat fiica dintr-o căsnicie anterioară în anul 2012.

”A fost arestat și este interogat în Mumbai, după ce am sesizat inconsecvențe în declarațiile lui cu privire la cazul de crimă. Odată ce audierile vor fi gata vom informa ce acuzații îi sunt aduse”, a declarat unui oficial din BCI care a dorit să rămână anonim.

Soția magnatului, Indrani Mukerjea, este acuzat alături de șoferul ei și fostul ei soț că au strangulat-o pe Sheena Bora, după care i-au dat foc trupului și l-au ascuns într-o pădure.

Tânăra a fost omorâtă în aprilie 2012, iar corpul ei ars a fost descoperit după câteva luni într-o pădure. Mama fetei a fost arestată în august sub suspiciunea că și-a ucis fata, care avea o aventură cu fratele ei vitreg.

Peter Mukerjea a fost directorul executiv al postului de televiziune Star India, deținut de compania Fox, din 1997 până în 2007 înainte să plece pentru a-și deschide propria televiziune și este unul dintre cei mai de success magnați media din India.

 

Citește totul despre:

Comentarii