Ciucu taie beculețele de Crăciun în acest an

Primarul sectorului 6 Ciprian Ciucu a declarat că anul acesta nu vor fi luminiţe de Crăciun în sectorul său pentru că nu are timp să facă o nouă achiziţie, iar în cazul în care ar lucra în cadrul contractelor curente cheltuielile ar fi de 500.000 de euro.

Share

Ioana Oancea 0 comentarii

16.11.2020 - 20:11

"Nu vom avea anul acesta luminiţe de Crăciun în Sectorul 6. Am întors-o pe toate feţele şi cred că este decizia cea bună. Să vă dau şi datele problemei: Primăria Capitalei, cea care era expertă la aruncat cu banii pe fereastră, a neglijat întotdeauna Sectorul 6 la acest capitol. Fostul primar şi-a asumat el, din bugetul Primăriei, toate costurile iluminatului festiv şi avem acum un contract cadru. Nu avem timp să facem o nouă achiziţie, ar trebui să lucrăm în cadrul contractului curent, ceea ce ne-ar duce pe la suma de 400.000 de euro pentru Sectorul 6. La asta s-ar adăuga frumoasă sumă de 100.000 de euro (tot un contract cadru cu o altă firmă) doar (!!) pentru Parcul Drumul Taberei", a scris Ciprian Ciucu, luni, pe Facebook.

El a mărturisit că este "mai zgârcit cu banul public".

Ciucu adaugă că, de banii aceştia, 500.000 Euro, ar putea face o grădiniţă sau o creşă sau asfaltează o stradă. „Mai mult, luminiţele ar fi la fel ca în anii trecuţi, am primit conceptul şi, vă spun, sunt cam de prost gust", a spus primarul.

În opinia sa, poate fi o decizie "impopulară", dar a subliniat că şi-a propus ca în acest mandat să facă ce trebuie, indiferent de nivelul de popularitate la care va ajunge. El a promis că pentru anul viitor se va ocupa din timp şi că va remedia situaţia, astfel încât sectorul să aibă iluminat festiv de calitate la un preţ corect.

Comentarii