18.5 C
București
duminică, 2 octombrie 2022
AcasăTechPreședintele interimar al PNL, Raluca Turcan: Pesediștii au amânat Legea salarizării pentru...

Președintele interimar al PNL, Raluca Turcan: Pesediștii au amânat Legea salarizării pentru Sfântul Așteaptă

Președintele interimar al Partidului Național Liberal, Raluca Turcan, a acuzat majoritatea parlamentară pentru că ar apela la "diversiuni" în cazul legii salarizării unitare, potrivit Agerpres.

"Aflăm de la pesediști că au amânat-o pentru Sfântul Așteaptă. Degringolada guvernamentală e totală. Nici nu se putea altfel. Rețeta pe care Liviu Dragnea a impus-o Guvernului Grindeanu e una a dezastrului: promisiuni gigantice, cheltuieli fără limite, venituri și investiții în picaj. Și-au dat seama până și ei că n-au de unde revărsa cornul abundenței peste sectorul bugetar așa cum s-au lăudat.

De aceea, își pasează unii altora răspunderea pentru această lege, de aceea se contrazic și își calcă în picioare promisiunile de la care au pornit. Nu în ultimul rând, o lege a salarizării bugetare trebuie să aibă la bază un set clar de criterii, valori și principii despre care nimeni nu i-a auzit vorbind pe Liviu Dragnea, Sorin Grindeanu și pe Olguța Vasilescu. N-au făcut-o pentru că nu au nicio idee. Confruntată cu propriile minciuni și nerealizări, majoritatea PSD-ALDE lansează diversiuni în serie", a scris Turcan, miercuri, pe Facebook.

Turcan dă ca exemple impozitul pe gospodărie, comisia de anchetă privind alegerile prezidențiale din 2009.

"Guvernarea Petardă a aruncat fumigena impozitului pe gospodării. La scurt timp, PSD-ALDE au scos din joben o comisie parlamentară care va ancheta rezultatul alegerilor prezidențiale din 2009, culmea, sub coordonarea unuia care chiar a fost condamnat definitiv într-un dosar privind fraude electorale. Să ne amintim: au mai comis-o o dată, tot în Parlament.

Ca să abată atenția de la construcția mincinoasă și neprofesionistă a proiectului de buget pe 2017 (în vreme ce, foarte probabil, pregăteau de zor loviturile împotriva Justiției), Liviu Dragnea a venit cu diversiunea 'marii găuri bugetare' pe care ar fi lăsat-o guvernarea precedentă. Au făcut o comisie parlamentară, au fost audieri. Timp pierdut, bătaie de joc, mult zgomot pentru nimic. Mai știe cineva rezultatele anchetei acestei comisii? Au îngropat cazul pentru că nu aveau ce ancheta decât propriile minciuni. Numai că guvernarea prin petarde mediatice nu poate acoperi totul, tot timpul", susține liderul PNL.

Cele mai citite

Fostul președinte SUA Jimmy Carter a împlinit 98 de ani

Jimmy Carter, cel mai în vârstă fost președinte american în viață, a împlinit sâmbătă, 1 octombrie 2022, 98 de ani. Carter a devenit cel mai...

Miza protestelor AUR. De la rezolvarea facturilor mari, la anticipate și Simion – președinte

Numărul celor prezenți la protestul organizat de AUR devine nesemnificativ, chiar și dacă vorbim despre cifra de 10.000 de oameni. Ne aducem aminte că...

Un avion din Minnesota s-a prăbușit peste o casă – 3 persoane aflate la bord au murit. VIDEO

Trei persoane în vârstă de aproximativ 30 de ani aflate la bordul unui avion de mici dimensiuni au murit când avionul Cessna s-a prăbușit...
Ultima oră
Pe aceeași temă