Veste șoc în fotbal. Fratele lui Messi a fost arestat

Matias Messi, fratele mai mare al fotbalistului Lionel Messi, a fost reţinut de poliţie după ce a provocat un accident şi l-a ameninţat cu arma pe şoferul celeilalte maşini, în oraşul Villa Gesell.

Iulia Zarnescu 0 comentarii

Actualizat: 04.03.2018 - 18:50

Poliţiştii au găsit marijuana în maşina fratelui starului argentinian, relatează As, citată de stiripesurse.ro. Potrivit martorilor, Matias Messi, în vârstă de 35 de ani, se afla la volanul unui Land Rover, pe un boulevard din Villa Gesell, sâmbătă seară, şi a intrat cu maşina într-un Volkswagen Vento. După accident, fratele lui Messi a avut o discuţie aprinsă cu celălalt şofer, iar apoi a scos o armă.

Poliţia nu a găsit în maşina lui Matias Messi nicio armă, însă a găsit marijuana. Clarin.com notează că Messi a declarat la poliţie că a fost lovit cu pumnul de celălalt şofer, iar acesta din urmă s-a plâns că a fost ameninţat cu arma de fratele fotbalistului.

Matias Messi a mai fost reţinut în ultimii ani după diverse incidente, majoritatea având legătură cu portul ilegal de armă. În decembrie 2017, el a fost eliberat pe o cauţiune de 100.000 de dolari, după ce a fost acuzat de port ilegal de armă în urma unui accident cu barca.

 
 
 

Comentarii