10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSportRevelația anului 2021 în tenis, Emma Răducanu, are Covid-19

Revelația anului 2021 în tenis, Emma Răducanu, are Covid-19

Britanica de origine română Emma Răducanu (19 ani, locul 19 WTA) a fost testată pozitiv la COVID-19, au anunțat organizatorii turneului Mubadala World Tennis Championship, la care trebuia să participe.

Emma Răducanu, desemnată revelația anului 2021 în circuitul WTA, este în izolare la Abu Dhabi.

Competiția demonstrativă din Emiratele Arabe Unite este programată în perioada 16-18 decembrie.

“Așteptam cu entuziasm să joc în fața fanilor de la Abu Dhabi, dar sunt nevoită să amân această oportunitate, după ce am fost testată pozitiv la COVID-19. Sper că voi putea să revin pe teren în curând”, a spus Emma Răducanu, care a venit la Abu Dhabi alături de noul ei antrenor, Torben Beltz, conform digisport.ro.

Emma Răducanu, găsită pozitiv la Covid-19, va rata pregătirea pentru începutul sezonului 2022 pentru că va sta în izolare 14 zile

După ce a fost testată pozitiv la noul coronavirus, Emma Răducanu trebuie să stea două săptămâni în izolare și va rata pregătirea pentru sezonul 2022.

“Emma Răducanu a fost testată pozitiv la COVID-19 și s-a retras din turneu. Emma este în izolare și urmează toate protocoalele necesare. Îi urăm o recuperare rapidă și sperăm să o vedem pe teren în curând”, este comunicatul organizatorilor turneului Mubadala World Tennis Championship.

WTA a anunțat că trei câștigătoare de Mare Șlem (Naomi Osaka, Simona Halep și Emma Răducanu) vor juca la Melbourne Summer Set, eveniment alcătuit din două turnee WTA 250, programate în perioada 3-9 ianuarie.

Douăzeci dintre primele cincizeci de jucătoare ale lumii vor juca la Melbourne. Dintre românce, Simona Halep, Sorana Cîrstea, Irina Begu și Jaqueline Cristian au fost anunțate pe tabloul principal.

Conducerea Tennis Australia a anunțat organizarea unui număr record de turnee ATP și WTA în ianuarie 2022, înainte de Australian Open, primul turneu de Mare Șlem al anului, programat în perioada 17-30 ianuarie, la Melbourne.

Citiți România Liberă și pe Google News.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Șapte răniți după un accident de circulație pe DN 7, la ieşirea din Deva spre Arad

Şapte persoane care se aflau într-un microbuz au fost rănite într-un accident de circulaţie care a avut loc marţi seara pe DN 7, la...

Coaliția ar fi decis să meargă cu candidați separați pentru Primăria Capitalei

Coaliţia PSD - PNL a decis să meargă cu candidaturi separate la funcţia de primar general al Capitalei, respectiv Gabriela Firea (PSD) şi Sebastian...

Patru arbitri români vor oficia la EURO 2024

O brigadă de patru arbitri români, în frunte cu Istvan Kovacs, va oficia la Campionatul European de fotbal din Germania, conform anunțului făcut astăzi...
Ultima oră
Pe aceeași temă