18.5 C
București
duminică, 19 septembrie 2021

Real Madrid nu îl mai dorește pe Cristiano Ronaldo

Întoarcerea lui Ronaldo pe Santiago Bernabeu „nu se încadrează în politica sportivă a clubului”, au declarat surse din cadrul conducerii clubului madrilen, care au explicat că Real şi preşedintele său, Florentino Perez, apreciază foarte mult perioada petrecută de lusitan la Madrid, „însă timpul său a trecut deja, iar obiectivele sportive sunt altele”.

În vârstă de 35 ani, Ronaldo are unul dintre cele mai mari salarii din fotbalul mondial, aproximativ 30 milioane euro net pe an, deşi se apropie de finalul carierei.

Mai multe ziare italiene, între care şi Corriere dello Sport, au avansat ideea unei reveniri a portughezului la Real Madrid, în condiţiile în care Juventus intenţionează să îşi reducă cheltuielile, din cauza actualei crize generate de pandemia de coronavirus. Un eventual transfer al Ronaldo s-ar ridica acum la circa 60 milioane euro, cu 40 milioane euro mai puţin decât a plătit „Bătrâna Doamnă” pentru a-l transfera de la Real Madrid.

Însă, prioritatea numărul unu a conducătorilor lui Real rămâne Kylian Mbappe şi nu vor renunţa la ideea aducerii atacantului lui Paris Saint-Germain, chiar dacă sunt conştienţi de dificultăţile legate de semnătura acestuia.

Dacă madrilenii vor aduce un star pe Santiago Bernabeu, acest rol este rezervat tânărul campion mondial francez, pentru care oficialii Realului sunt dispuşi să aştepte, menţinând între timp politica de a transfera jucători tineri şi de mare perspectivă, precum brazilienii Vinicius şi Rodrygo, mai scrie cotidianul spaniol.

Ultima oră
Pe aceeași temă