15.5 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSportPatrick Vieira îl laudă pe Flavius Daniliuc

Patrick Vieira îl laudă pe Flavius Daniliuc

Flavius Daniliuc, un fundaşul de 1,88 m, care are 19 ani şi era legitimat la Bayern Munchen, a semnat pe 18 iunie cu Nice.

“Este un jucător care se simte foarte bine cu mingea la picior. Anticipează foarte bine lucrurile, citeşte foarte bine jocul. Este calm, foarte agresiv. Reuşeşte cu adevărat să străpungă liniile graţie calităţilor paselor sale: la început era mijlocaş, deci are această capacitate tehnică de a lovi bine mingea. Îi place competiţia, îi plac duelurile. Este foarte talentat”, a declarat joi Patrick Vieira la prezentarea oficială a tânărului fotbalist.

Daniliuc se afla la academia clubului Bayern de la 14 ani, când a venit de la Real Madrid. El a fost căpitanul echipei Under-19 a clubului Bayern, care a cucerit titlul de campioană a Germaniei la această categorie. Daniliuc a disputat patru partide pentru echipa a doua a clubului în sezonul trecut şi a evoluat şi în UEFA Youth League.

Nice a prezentat joi şi celelalte achiziţii ale sale din ultima perioadă, Robson Bambu, Hassane Kamara, Amine Gouiri şi Morgan Schneiderlin, ultimul, internaţional francez, fiind de departe cel mai cunoscut dintre aceştia.

Campion mondial şi european cu naţionala Franţei ca jucător, Vieira a vorbit despre obiectivele formaţiei pe care o pregăteşte: “Avem în faţa noastră cluburi care au un avans mare, ca Marseille, Lyon, Monaco şi PSG, care este la un nivel şi mai ridicat. Vrem ca în doi-trei ani să fim de categoria acestor cluburi. Punem piatră după piatră. Nu avem de gând să cheltuim sume mari. Calitatea acţionarului (compania Ineos – n. r.) a făcut însă să putem avea un mercato destul de activ. Sunt cluburi care întâi vând înainte să cumpere. Noi am putut să cumpărăm înainte de vinde.”

Nice s-a clasat pe locul 5 în campionatul Franţei, care s-a încheiat prematur din cauza pandemiei de coronavirus.

Cele mai citite

Dezvăluiri făcute de Anne Hathaway. Actrița a fost nevoită să se sărute cu zece bărbați

Experiența actoricească poate aduce cu sine momente neașteptate și provocatoare, iar Anne Hathaway a trăit unul dintre aceste momente la un casting. Actrița a...

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...

Pensiile în luna mai. S-a hotărât dacă vor fi plătite în avans

Guvernul României a decis să aprobe în avans plata pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale pentru luna mai 2024, conform informațiilor...
Ultima oră
Pe aceeași temă