15.7 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSportFotbalDan Petrescu, back in business! „Bursucul” s-a întors oficial la CFR Cluj....

Dan Petrescu, back in business! „Bursucul” s-a întors oficial la CFR Cluj. „Gata cu vorba, acum la treabă”

Deși stabilise să o preia pe CFR Cluj din sezonul următor, Dan Petrescu a revenit pe banca tehnică a grupării din Gruia mai devreme decât se aștepta. „Bursucul” și-a început al patrulea mandat la gruparea ardeleană astăzi și trebuie să o califice pe fosta campioană a României în Europa.

„Clubul CFR 1907 Cluj anunţă revenirea antrenorului Dan Petrescu pe banca tehnică a echipei noastre! Tehnicianul care a contribuit decisiv la câştigarea ultimelor noastre cinci titluri consecutive de Campioană, dar şi la numeroasele rezultate remarcabile în Europa, se întoarce acasă şi îşi va folosi toate abilităţile pentru a atinge din nou performanţele cu care familia alb-vişinie s-a obişnuit! Mister, bine ai revenit în Gruia”, a anunțat CFR Cluj pe site-ul său oficial.

Petrescu a pregătit-o pe CFR în alte trei mandate, iunie 2017 – iunie 2018, martie 2019 – noiembrie 2020, respectiv august 2021 – iunie 2023, contribuind la ultimele cinci titluri de campioană ale echipei clujene.

Tehnicianul preia postul de antrenor principal al formaţiei ardelene lăsat liber de Adrian Mutu, cel care a demisionat la 3 aprilie. De la acel moment, interimatul a fost asigurat de antrenorii Francisc Dican şi Ovidiu Hoban.

„Ceferişti, m-am întors acasă. Gata cu vorba, acum la treabă!”, a declarat Petrescu într-un clip video publicat pe contul oficial de YouTube al grupării CFR Cluj.

Dan Petrescu a mai condus în cariera sa de până acum formaţiile FC Naţional, Sportul Studenţesc, FC Rapid, Wisla Cracovia, Unirea Urziceni, Kuban Krasnodar, Dinamo Moscova, Al Arabi, ASA Tg. Mureş, JS Suning, GZ Hengfeng, Kayserispor şi ultima oară Jeonbuk Hyundai.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Rezultatele Loto 6/49, Joker şi Loto 5/40 din 19 mai 2024. Numerele câștigătoare și premiile puse în joc

Duminică, 19 mai 2024, Loteria Română a organizat noi trageri pentru fiecare din jocurile Loto 6/49, Joker şi Loto 5/40. Rezultate LOTO duminică 19 mai...

Accident pe Dunăre. Două persoane au murit, iar alte cinci sunt date dispărute

Două persoane au fost ucise și alte cinci au fost date dispărute în urma unei coliziuni între o ambarcațiune cu motor de mici dimensiuni...

VIDEO. “Țeapa” luată de Cristina Cioran. Cum a pierdut 100.000 de euro

Cristina Cioran, actriță și vedetă TV, a dezvăluit recent o experiență financiară dureroasă, în care a pierdut toți banii pe care îi economisise pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă