14.7 C
București
marți, 21 mai 2024
AcasăSpecialVremea se încălzeşte de luni în aproape toată ţara

Vremea se încălzeşte de luni în aproape toată ţara

Săptămâna începe cu timp răcoros în regiunile din vestul şi nord-vestul ţării, unde temperaturile maxime se încadrează între 16 şi 22 de grade, cerul este parţial noros şi plouă local. În celelalte regiuni însă, vremea se îndreaptă şi doar izolat mai cad doi stropi de ploaie rătăciţi, anunta Realitatea.net.

Doar vântul mai are unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile sunt mai ridicate, între 22 şi 27 de grade la amiază.

La Bucureşti luni este vreme frumoasă şi caldă, soarele împarte cerul cu câţiva nori şi vântul nu trece de moderat. Maxima 25-26 de grade.

Marţi este cer temporar noros în vestul şi nordul ţării, unde încă plouă pe arii restrânse. În restul teritoriului predomină vremea însorită pe parcursul zilei. Norii şi câteva ploi izolate aşteaptă căderea nopţii pentru a-şi face apariţia. Vântul continuă să sufle cu mai multă putere pe crestele de munte. Temperaturile pornesc de la 16-17 grade în zona deluroasă din nord-vest, însă ating 27-28 de grade în Lunca Dunării, regim termic normal, aşadar, pentru sfârşit de septembrie.

Şi la Bucureşti este vreme bună, cu vânt slab până la moderat. Maxima termică atinge aproximativ 27 de grade, imediat după prânz.

Cele mai citite

O casă din Sectorul 2 al Capitalei a luat foc

Un incendiu de proporții, însoțit de degajări mari de fum, a izbucnit luni la o casă situată pe Strada Călușei din Sectorul 2 al...

Un șef militar secret al Hamas a pus la cale atacul din 7 octombrie asupra Israelului

Liderul militar evaziv al Hamas, Mohammed Deif, unul dintre creatorii din spatele a ceea ce Israelul a numit momentul 11 septembrie, vorbește rar și...

Minciuna care scoate Generația Z în stradă

Tămbălăul generației Z de la Tbilisi, capitala statului Georgia din Caucaz, e un caz-școală despre cum acționează serviciile secrete străine într-o țară cu democrație...
Ultima oră
Pe aceeași temă