32.1 C
București
joi, 20 iunie 2024
AcasăSocialIncendiul izbucnit la o clădire dezafectată de pe Șoseaua Ștefan cel Mare...

Incendiul izbucnit la o clădire dezafectată de pe Șoseaua Ștefan cel Mare din București a fost lichidat

Incendiul izbucnit luni seară la o clădire dezafectată de pe Şoseaua Ştefan cel Mare din Capitală a fost stins de pompierii sosiţi la faţa locului, anunţă ISUBIF, potrivit agerpres.ro.

Au ars gunoaie menajere pe o suprafaţă de aproximativ 30 de metri pătraţi.

Pompierii bucureşteni au intervenit, luni, pentru stingerea unui incendiu produs la parterul unei clădiri dezafectate de pe Şoseaua Ştefan cel Mare, în Sectorul 2 al Capitalei.

Nu au fost înregistrate victime, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISUBIF).

La acţiune au participat opt autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime, o autospecială de descarcerare, Detaşamentul de Salvatori Speciali şi o ambulanţă SMURD.

Două locuințe din localitatea Voroneț au fost cuprinse de flăcări

Un incendiu a afectat, sâmbătă, în ajunul Paştelui, două locuinţe din localitatea Voroneţ, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, potrivit replicaonline.ro.

Potrivit acestora, incendiul s-a manifestat, iniţial, la o casă de locuit şi la două anexe gospodăreşti, iar ulterior flăcările s-au propagat şi la acoperişul unei locuinţe învecinate.

Incendiul se manifestă la o casă de locuit și la două anexe gospodărești, iar flăcările s-au propagat și la acoperișul unei locuințe învecinate. Până în acest moment, nu au fost raportate victime. Se pare că în locuință se afla o femeie în vârstă, care a fost scoasă la timp din casă.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

EURO 2024: Remiză între Scoția și Elveția 1-1 la Koln

Scoția și Elveția au remizat, scor 1-1, în al doilea meci al zilei din grupa A de la Campionatul European, transmis de postul Pro...

CE: Pachetul de primăvară al semestrului european oferă orientări de politică pentru a spori competitivitatea și reziliența UE și pentru a menține finanțe publice...

Pachetul de primăvară al semestrului european oferă orientări de politică pentru a spori competitivitatea și reziliența UE și pentru a menține finanțe publice solide. În...

Ciolacu a plecat de la Guvern, fără să se înțeleagă cu Ciucă

Președintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, a ajuns la Palatul Cotroceni, pentru ședința Consiliului Superior de Apărare a Țării (CSAT), după ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă