13.3 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO. Tânăra accidentată de DIPLOMATUL RUS este în COMĂ. Şoferul are IMUNITATE...

VIDEO. Tânăra accidentată de DIPLOMATUL RUS este în COMĂ. Şoferul are IMUNITATE diplomatică

UPDATE Persoana din cadrul Ambasadei Federaţiei Ruse la Bucureşti implicată în accidentul de duminică are calitatea de diplomat şi beneficiază de imunitate de jurisdicţie penală, civilă şi administrativă, pe teritoriul României, informează MAE. Vezi AICI detalii.

 

UPDATE. Tânăra de 19 ani lovită de o maşină a Ambasadei Rusiei pe o trecere de pietoni din Sectorul 3 al Capitalei este în comă la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Bagdasar-Arseni şi are contuzii la creier, a declarat, luni, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare, Florian Bica.

Pacienta este în stare gravă, la Terapie Intensivă. Este în comă, sedată şi respiră cu ajutor aparatelor”, a spus medicul Florian Bica.

El a precizat că tânăra are mai multe contuzii la creier, dar în acest moment “nu are indicaţie de a fi operată”, în schimb este în supraveghere continuă în vederea realizări unei intervenţii chirurgicale.

—-

Tânăra lovită ieri după amiază pe o trecere de pietoni de o maşină a Ambasadei Ruse este în continuare în stare gravă, potrivit digi24.ro. Deocamdată, din cauza multiplelor răni, doctorii nu o pot duce în sala de operaţie şi spun că următoarele ore sunt critice.

Fata in varsta de 19 ani are mai multe leziuni la cap, hemoragie cerebrală, dar şi o fractură de bazin. A fost supusă deja la două examene cu computerul tomograf şi e internată în secţia de terapie intensivă, unde respiră cu ajutorul aparatelor.

În ceea ce priveşte ancheta, şoferul, secretar al reprezentanţei diplomatice ruse, a refuzat să facă testul de alcoolemie invocând imunitatea de care beneficiază.

 

Cele mai citite

Elicopterul președintelui Iranului a aterizat forțat. Nu se cunoaște starea liderului iranian

Elicopterul care îl avea la bord pe președintele Iranului, Ebrahim Rayeesi, a aterizat forțat, iar echipele de salvare fac eforturi să ajungă la locul...

Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății, crede că oxigenul este un gaz inflamabil. Nicușor Dan, primarul Capitalei, îl crede

Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății, politician foarte cunoscut în cadrul USR, susține că oxigenul este un gaz inflamabil. Inclusiv în prospectele unor produse tip...

Ucraina a scufundat în Marea Neagră încă o navă rusească, tip vânător de mine

Un atac al Ucrainei a scufundat în Marea Neagră încă o navă rusească, Kovrovets, de tip vânător de mine, a anunțat Comandamentul Flotei din...
Ultima oră
Pe aceeași temă