29.7 C
București
duminică, 2 iunie 2024
AcasăSpecialUPDATE. Arad: Maşină a Poştei, atacată de hoţi. Angajaţii Poştei, cercetaţi pentru...

UPDATE. Arad: Maşină a Poştei, atacată de hoţi. Angajaţii Poştei, cercetaţi pentru neglijenţă

UPDATE: Doi angajaţi de la Oficiul Judeţean de Poştă (OJP) Arad sunt cercetaţi penal pentru neglijenţă în serviciu, în urma jafului din maşina Poştei, conform Mediafax.

Cei doi sunt cercetaţi şi pe linie administrativă şi, dacă hoţii nu vor fi prinşi, instituţia le-ar putea cere să acopere prejudiciul. 

Mai mulţi saci în care se aflau aproximativ 385.000 de lei au fost furaţi, luni, dintr-o maşină a Poştei parcată în faţa sediului central al instituţiei şi care urma să livreze banii la oficiile din judeţ, informează Mediafax.

Poliţiştii şi procurorii arădeni fac cercetări, luni, la sediul central al Poştei din Arad şi au organizat filtre rutiere în judeţ, după ce un angajat al Poştei a sesizat că dintr-o maşină a instituţiei au fost furaţi aproximativ 385.000 de lei, bani care erau aşezaţi în saci şi care urmau să fie livraţi la oficiile din judeţ.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad, Camelia Tuduce, furtul a fost sesizat după ora 10.00 de către un angajat al Poştei Arad, care a afirmat că a lăsat nesupravegheată pentru câteva minute maşina în care se aflau sacii cu bani în faţa sediului central al instituţiei, iar când a revenit, sacii dispăruseră.

Conform relatărilor bărbatului, acesta încărcase sacii cu bani în maşină în curtea instituţiei, după care a scos autovehiculul în faţa clădirii şi a reintrat în birou pentru câteva minute, încuind autoturismul.

“Angajatul susţine că în momentul în care a revenit la maşină banii dispăruseră. Cu toate acestea, poliţiştii trimişi la faţa locului nu au constatat urme de forţare a încuietorilor maşinii”, a declarat Camelia Tuduce.

Potrivit sursei citate, angajatul este audiat ora transmiterii acestei ştiri şi ar putea fi cercetat pentru neglijenţă în serviciu.

În judeţul Arad au fost organizate filtre rutiere pentru verificarea autoturismelor în vederea depistării banilor furaţi.

Cele mai citite

Roxana Hulpe și Bogdan Rădulescu, co-fondator Untold, au făcut nunta

Roxana Hulpe, cunoscută prezentatoare a Știrilor Pro TV, a trăit o experiență de neuitat, având parte de o nuntă ca în povești, desfășurată la...

Rusia – Ucraina, ziua 830. Rusia atacă folosind armament produs în Iran, Coreea de Nord și China

În condițiile în care regimul Putin acuză Occidentul că oferă sprijin militar Ucrainei, Rusia atacă Ucraina folosind armament produs în Iran sau în Coreea...

Autoritatea Vamală Română alocă peste 6,6 milioane de lei pentru servicii de transport aerian

Autoritatea Vamală Română (AVR) alocă peste 6,6 milioane de lei, fără TVA, pentru servicii de transport aerian intern şi internaţional de pasageri, urmând să...
Ultima oră
Pe aceeași temă