22.2 C
București
marți, 23 iulie 2024
AcasăSportFotbalReal Madrid, regina Europei pentru 15-a oară! Cine a fost ales cel...

Real Madrid, regina Europei pentru 15-a oară! Cine a fost ales cel mai bun jucător al meciului de pe Wembley

Fundașul spaniol Dani Carvajal, marcatorul primului gol din finala Ligii Campionilor, câștigată de Real Madrid cu scorul de 2-0 în fața Borussiei Dortmund, a fost ales cel mai bun jucător al meciului disputat sâmbătă seară pe Wembley.

Real Madrid a cucerit pentru a 15-a oară trofeul Ligii Campionilor, după ce a învins-o pe Borussia Dortmund cu scorul de 2-0, sâmbătă seara, în finala desfăşurată pe Stadionul Wembley din Londra. 

Fundaşul dreapta spaniol a deschis scorul în minutul 74 printr-o lovitură de cap, după un corner executat de Toni Kroos.

Dani Carvajal şi croatul Luka Modric s-au alăturat legendarului Paco Gento, fiind singurii care au cucerit trofeul de şase ori. De altfel, Carvajal şi Modric sunt jucătorii cu cele mai multe trofee în era Champions League, şase fiecare.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă