22.8 C
București
sâmbătă, 20 iulie 2024
AcasăLifestyleRoxana Hulpe și Bogdan Rădulescu, co-fondator Untold, au făcut nunta

Roxana Hulpe și Bogdan Rădulescu, co-fondator Untold, au făcut nunta

Roxana Hulpe, cunoscută prezentatoare a Știrilor Pro TV, a trăit o experiență de neuitat, având parte de o nuntă ca în povești, desfășurată la Cluj. Cererea în căsătorie a avut loc într-un mod inedit, la festivalul Untold din 2022, când co-fondatorul festivalului, Bogdan Rădulescu, a surprins-o pe Roxana cu o propunere romantică. Marele eveniment s-a desfășurat pe 1 iunie, care coincide și cu ziua de naștere a Roxanei, adăugând un plus de semnificație și bucurie.

Nunta a avut o temă inedită – Circus – care a adus o atmosferă de veselie și culoare întregii ceremonii. Evenimentul religios a avut loc într-un cadru special, în biserica unde Roxana a fost botezată, ceea ce a adăugat o notă emoțională aparte. Această combinație de elemente tradiționale și inovative a transformat ziua nunții într-o adevărată poveste, reflectând personalitatea vibrantă și creativă a cuplului.

În cadrul nunții sale de poveste, Roxana Hulpe a strălucit într-o rochie albă stil sirenă, care a evidențiat eleganța și rafinamentul miresei. Cu umerii goi și un corset bine definit, rochia a pus în valoare silueta vedetei. Un detaliu impresionant al ținutei a fost trena lungă, care a adăugat un plus de glamour și solemnitate ceremoniei religioase și primelor momente ale zilei.

Cu toate acestea, Roxana a demonstrat și un simț practic, anunțând anterior că, odată ajunsă la petrecere, trena va fi tăiată pentru a-i permite să se distreze și să se bucure în voie de eveniment. Această decizie a reflectat dorința miresei de a combina eleganța cu confortul, asigurându-se că poate să participe activ la festivități și să se alăture invitaților într-o atmosferă relaxată și veselă.

roxana hulpe,untold

„Voi avea și o trenă uriașă cu care nu pot să dansez, nu mă pot mișca. Va fi doar la cununia religioasă și la intrare. Apoi mamele noastre se vor ocupa să taie trena. Ele nu știu, dar află acum. Va fi un moment în cadrul nunții cu trena, care se va arunca”, spunea Roxana Hulpe.

Unul dintre cele mai emoționante momente ale zilei a fost cel în care tatăl ei, preot, a condus-o la altar. Slujba a fost oficiată de mai mulți preoți, iar cuplul a avut două perechi de nași: Cabral și Andreea Ibacka și Cosmin și Oana Stan, notează protv.ro.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă